Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (18/89) > >>

JULIA1964:

--- Cytat: Solvej w 03 Lut 2012, 18:52:03 ---Już tak przyganiacie ... to ja ( na zlosc!! >:( ;D )  napisze- jestem szczesliwa, ze  mój maż nie jest Polakiem  :P :P :P :P
 ( i posypia się minusy od Panów hahahahha :P ;) )

--- Koniec cytatu ---
Solvej czemu minusy .fajnie jest jak ludzie sie szanuja ,nawet roznych narodowosci .jak człowiek nie chce byc z drugim człowiekiem powinni rozejsc sie jak ludzie .zycie ma sie jedna i powinno sie je fajnie przezyc .ja zachwalam swoj zwiazek z polakiem bo pierwsze małzenstwo to tajfun tylko jak adrianna mnie uswiadomiła ze nie ma gwarancji na nic nie wiem czy z dobrobytu ja czegos nie odwale czy on .ale zycie toczy sie dalej . 8)

ayme:
tak jestem ekspertem od narodowosci , w swoim zyciu bylam zamezna z 7 roznymi nacjami ;D

adriana1983:
ayme to masz sie kurcze czym chawlic :-DDD

Solvej:

--- Cytat: adriana1983 w 03 Lut 2012, 19:29:25 ---no a ja dodam teraz nawa czesc do tego tematu jakie szanse ma mloda samotna matka, na znalezienie porzadnego faceta, w podobnym wieku do jej , ktory by zaakceptowal by dziecko.  nie musi byc ojcem bo syn ma juz ojca. kurde tak mnie zastanawia to , czy jeszcze znajde kogos porzadnego bez dzieci, ktory zaakceptowalby mojego synka w zblizonym do mojego wieku, bo poki co to trafiam na samych rozwodnikow i to duzo starszych odemnie a nie jestem zbytnio zainteresowana kolesiami 10 lat starszymi odemnie. no i takich normalnych , ktorych by jego rodzice zaakceptowali by partnerke z dzieckiem i co najwazniejsze dziecko. bo jak czlowiek naczyta sie historii przeroznych to az sie wlos na glowie jezy, a mlodziaki raczej nie chca rowiesniczek juz z dzieckiem, bo to za trudne do akceptacji, a jeszcze faceci przed 30-stka maja tak malpi rozum, ze nie zdziwilabym sie jakby odstawili w szybszym tempie na bok , po zabawie itp. no ale tak to pytam sie was jakie macie doswiadczenie i czy znacie jakies takie przypadki.

--- Koniec cytatu ---

Ale Ty masz rozumowanie ... znaczy się mamy myslec, ze Ty jesteś byle jaka bo masz dziecko?!  A może taki porządny facet bez zobowiazan nie chce takiej jak Ty? ( jakiej ? Dziecko nie jest czymś złym....)  A może powinnaś szukac  kogoś na " swoim poziomie" ?
Qrde, co to ma być?! Typowo polskie myślenie. Ktoś kto ma dziecko musi być kimś złym ... i mamusia córeczce, synkowi nie pozwoli się z taka nieporządna osoba wiazac.  ::) :o zal.pl

adriana1983:
Solvej wlasnie chodzi o to ze mnustwo facetwo w moim wieku lub zblizonym, nie chce kobity z dzieckiem, bynajmniej tak widze z wlasnych obserwacji na stronie randkowej tu tej dunskiej , ale pytam sie tak ogolnie czy ktos z was ma jakies doswiadczenia w tej tematyce, przewaznie wiem ze bynajmniej w Polsce po paru swoich znajomych, bralo pod uwage  zdanie swoich rodzicow. nie wiem jak jest tutaj w DK z dunczykami  czy tez polonia w dk ale ta co tu juz mieszka ladne kilkanascie lat. wiec to tak ogolnie rzucialam by sie rozeznac ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej