Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (19/89) > >>

Solvej:
Adriana, taka jestes zdesperowana, ze szukasz ojca dla swojego dziecka w internecie?

Jak Dunczycy zachowuja sie, to juz bylo w tym temacie.

adriana1983:
kochana umiesz czytac posty ze zrozumien? bo gdzies napisalam o akceptacji nie o byciu ojcem bo moj syn ojca juz ma, dunczyka akurat i wspolpracujemy ok ze soba w sprawie syna. czytaj posty ze zrozumieniem. tym barziej ze sa czarrno na niebieskim i widac dokladnie slowa i pelne zdania ;-) napisalam o akceptacji dziecka, pozatym  nie jestem zdesperowana bo mi sie dobrze zyje nawet samej z soba i z synkiem, za to ostroznie wybieram ludzi na randki ;-) kiedy mam wolne, a rozmawiajac z dunczykami natknelam sie wielokrotnie, ze niektorym przeszkadza fakt ze mam dziecko, szczegolnie jesli oni nie maja swoich wlasnych a chicliby kobiete bez dzieci. ja nie ograniczam sie do szukania faceta na polskich stronach ale rozmawiam na dunskich w koncu tu mieszkam, tylko ze chce poznac innych osob doswiadczenie i opinie. tyle w tej kwesti.

Solvej:
Aha ... czyli Ty nie chcesz zakladac rodziny  ::)
Nie odpowiadaj na to pytanie powyzej, nie obchodzi mnie to wcale :) a opinie o Dunczykach ( drugi raz pisze) byly juz w tym temacie, osobiscie nie znam tego tematu.
Wszystkiego dobrego .

ps. dziekuje za minus  ;D ;)

Jomir:

--- Cytat: ayme w 03 Lut 2012, 18:16:00 ---no to Julia uwazam ,ze nie masz prawa wtracac sie w dyskusje ,maz Polak ,Ty Polka co TY mozesz wiedziec o malzenstwie z innymi narodowosciami ,w tym Dunczykami?!
w 80 %
Polak chocby przecietny jest zawsze bardziej ludzki, od chocby normalnego i w porzadku  Dunczyka ...

--- Koniec cytatu ---
I tu sie mylisz moja droga! Uwierz mi na slowo  :D

Jomir:

--- Cytat: adriana1983 w 03 Lut 2012, 19:29:25 ---no a ja dodam teraz nawa czesc do tego tematu jakie szanse ma mloda samotna matka, na znalezienie porzadnego faceta, w podobnym wieku do jej , ktory by zaakceptowal by dziecko.  nie musi byc ojcem bo syn ma juz ojca. kurde tak mnie zastanawia to , czy jeszcze znajde kogos porzadnego bez dzieci, ktory zaakceptowalby mojego synka w zblizonym do mojego wieku, bo poki co to trafiam na samych rozwodnikow i to duzo starszych odemnie a nie jestem zbytnio zainteresowana kolesiami 10 lat starszymi odemnie. no i takich normalnych , ktorych by jego rodzice zaakceptowali by partnerke z dzieckiem i co najwazniejsze dziecko. bo jak czlowiek naczyta sie historii przeroznych to az sie wlos na glowie jezy, a mlodziaki raczej nie chca rowiesniczek juz z dzieckiem, bo to za trudne do akceptacji, a jeszcze faceci przed 30-stka maja tak malpi rozum, ze nie zdziwilabym sie jakby odstawili w szybszym tempie na bok , po zabawie itp. no ale tak to pytam sie was jakie macie doswiadczenie i czy znacie jakies takie przypadki.

--- Koniec cytatu ---
Troche zyciowej cierpliwosci, a wszystko sie ulozy. Naprawde! Nigdy nie trac nadziei!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej