Ogólne > Hydepark
Marihuana w Danii.
piotr1:
wiesz dominik, w przeciwienstwie do ciebie, ja, zanim zabiore glos, to staram sie dowiedziec i doczytac o czyms, bo szkoda mi slow marnowac nadaremno- wydaje mi sie ze powinienes sprubowac, gwarantuje ci ze to nie boli
Rycerzyk111:
--- Cytat: Domnik w 19 Wrz 2012, 19:53:24 ---Kupując od kogoś (np od 'dilera') nie dostajesz 'czystego towaru', czytałem kiedyś o tym że w takim narkotyku znajdują się różne substancję jak i coś co powoduje że wszystko razem jest cięższe itd, a co za tym idzie 'diler' zarobi więcej a Ty się tylko nazaciągasz jakimś syfem.
Co do tego że 'maryśka' nie uzależnia, lub to że jest to środek leczniczy.. lub wgl że marijuana to nie narkotyk to.. nawet nie ma co gadać, ani nie ma sensu z takimi ludźmi rozmawiać :)
--- Koniec cytatu ---
Hahahahahahahahahaha...
Tyle komentarza.Rozmawiac to nie ma co z tymi, ktorzy nie maja pojecia o czym mowia-tak jak Ty
Papabuseski plaisz?Pewnie tak...Otoz 1 papabuses ma 100 razy wiecej substancji smolistych i szkodliwych niz 1 join czystej marihuany.Zabija tysiace ludzi rocznie.Jak palisz to caly cuchniesz tytoniem-marihuana ma przyjemny, specyficzny zapach, ktory mozna porownac do zapachu intymnego kobiety
Wodeczke lubisz wypic...A jakze!Alkohol zabija srednio 100 tys ludzi rocznie.Po piciu nie masz nad soba kontroli, rzygasz jak za duzo sporzyjesz, smierdzisz i jestes nie do zycia na kacu.Poza tym alkohol wyniszcza zdowie, rozbija rodziny, powoduje konflikty
Mariuhana nie zabila jeszcze nikogo
Pozdrawiam Cie smieszny czlowieku!
I pozdrawiam kumatych!
solange:
--- Cytat: Rycerzyk111 w 20 Wrz 2012, 02:05:25 ---
Papabuseski plaisz?Pewnie tak...Otoz 1 papabuses ma 100 razy wiecej substancji smolistych i szkodliwych niz 1 join czystej marihuany.Zabija tysiace ludzi rocznie.Jak palisz to caly cuchniesz tytoniem-marihuana ma przyjemny, specyficzny zapach, ktory mozna porownac do zapachu intymnego kobiety
--- Koniec cytatu ---
:o
chlopie! czy Ty kiedykolwiek kobiete wachales?! po tym poscie smiem watpic. no chyba, ze miales do czynienia z takimi, co to lubia sobie skreta raz dziennie zapalic i byly przesiakniete zapachem.
I prosze Cie przestan idealizowac. Osoby palace ziolo, to nie sa proekologicznie nastawieni ludzie, ktorzy dbaja o swoje zdrowie. wiekszosc z nich oprocz marihuany, pali rowniez papabusesy i pije wodke, robia to po to, zeby miec faze, a nie dlatego, ze marihuana jest zdrowa i nie uzaleznia. do tego ile znasz osob, ktore choduja sobie wlasne krzaki w domu? duza wiekszosc kupuje (czy moze masz niesamowite "wyczytane" dane, ze jest inaczej?).
Pieknie piszesz, ale to sa tylko teorie. Praktyka pokazuje cos zupelnie innego.
rey2000:
SOLANGE bez uniesień spokojnie, koledze pewnie z tym zapachem intymnym o smaku marihuany :)chodziło o palenie cipą :)
piotr1:
hmm....solange...a moze wachales nie ta sama kobiete co rycerzyk i to dlatego?
a co do osob palacych ziolo- przeczytaj moj post ze zrozumieniem- ja pisze ze maryska ktora choduje sie w domu jest stosowana dla zdrowia- w usa ludzie majacy kogos chorego dostaja zgode od policji na chodowanie maryski w domu, w niemczech zreszta tez...nie mowie o chlamie ktory mozna kupic na kazdym prawie rogu, nie mowie tu o fazie, bo mnie to nie obchodzi....pozatym czemu wyjezdzasz tu z ekologia?co to ma do marychy?
moja praktyka pokazuje cos innego niz twoja, byc moze obracamy sie w innych srodowiskach i to dlatego...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej