Ogólne > Hydepark
Marihuana w Danii.
Rycerzyk111:
No i przykre jest tyo, ze ludzie nie potrafia miec wlasnego zdania.
Tutaj wielki plus dla piotr1 za obiektywizm i wolnomyslicielstwo
Czasem wysatrczy otworzyc umysl, spojrzec z innej perspektyywy.Czasem poczytac, postarac sie poszerzyc wiedze a nie poszerzac nienawisc.
Pozdro dla kumatych raz jeszcze.
anikrey:
Żeby nie było , że jestem wredna podsyłam pomysł na opakowanie ( tylko na skręty z własnego ogródka ) ;D ;D
jens:
--- Cytat: Rycerzyk111 w 17 Wrz 2012, 23:43:02 ---Marihuana to nie narkotyk kolego.Najpierw sie doucz a nie gadasz glupoty...
--- Koniec cytatu ---
A SKAD TY MASZ TAKIE INFORMACJE I GŁUPOTY WYPISUJESZ?CYT,,Publikacja: 24.06.2008 02:00 | Aktualizacja: 15.01.2012 18:18
marihuana, narkotyki, Super Komentarz
Marihuana jest niebezpiecznym narkotykiem. Prawo zakazuje jej posiadania i uprawy. Mimo to mamy w Polsce dość silne lobby, które wbrew faktom twierdzi co innego: że to tylko taka niegroźna zabawka, że jak ktoś sobie pali, to nikomu nie robi krzywdy i inne tym podobne absurdy wypowiadane z dziecięcą wiarą i świętym oburzeniem na zły, pełen zakazów świat.Fachowcy od leczenia uzależnionych są zgodni: marihuana jest narkotykiem. Około 60 procent narkomanów, którzy upadli na samo dno, zaczynało swoją koszmarną przygodę ze środkami uzależniającymi
POCZYTAJ SOBIE KOLEGO ,BO PODEJRZEWAM ZE JAK BY CI KTOS POWIEDZIAŁ ZE Z KOZIEGO GOWNA COS WYKRECISZ TO TEZ BYS NA TO POSZEDŁ :o :o :o ::) ::) ::)
jens:
--- Cytat: Rycerzyk111 w 20 Wrz 2012, 02:05:25 ---Hahahahahahahahahaha...
Tyle komentarza.Rozmawiac to nie ma co z tymi, ktorzy nie maja pojecia o czym mowia-tak jak Ty
Papabuseski plaisz?Pewnie tak...Otoz 1 papabuses ma 100 razy wiecej substancji smolistych i szkodliwych niz 1 join czystej marihuany.Zabija tysiace ludzi rocznie.Jak palisz to caly cuchniesz tytoniem-marihuana ma przyjemny, specyficzny zapach, ktory mozna porownac do zapachu intymnego kobiety
Wodeczke lubisz wypic...A jakze!Alkohol zabija srednio 100 tys ludzi rocznie.Po piciu nie masz nad soba kontroli, rzygasz jak za duzo sporzyjesz, smierdzisz i jestes nie do zycia na kacu.Poza tym alkohol wyniszcza zdowie, rozbija rodziny, powoduje konflikty
Mariuhana nie zabila jeszcze nikogo
Pozdrawiam Cie smieszny czlowieku!
I pozdrawiam kumatych!
--- Koniec cytatu ---
tak czytam te twoje wypociny i własnym oczom nie wierze,JAKIE TY MASZ TE KOBIETY KTORE TAK CAPIA JAK MARYSKA ,ZMIEN LEKARZA ,MAM NADZIEJE ZE JUZ CI POMOGŁ KtOS DOKONAC PRZY WYBORZE ,KONIECZNIE POTRZEBNY CI BEDZIE .CZY TY JESTES Z KONINA ,AZ MI WSTYD ZE TACY JAK TY MIESZKAJA W MOIM MIESCIE.naucz sie pisaca,,JOINT,, Nawet twoja kotka z toba nie mogła wytrzymac..
--- Cytat: Domnik w 19 Wrz 2012, 19:53:24 ---Kupując od kogoś (np od 'dilera') nie dostajesz 'czystego towaru', czytałem kiedyś o tym że w takim narkotyku znajdują się różne substancję jak i coś co powoduje że wszystko razem jest cięższe itd, a co za tym idzie 'diler' zarobi więcej a Ty się tylko nazaciągasz jakimś syfem.
:)
--- Koniec cytatu ---
Tak zeby czystej marychy było mniej napewno dodaja kozich bobkow ,i od tego sa lepsze wizje ::) ::) ::)czemu piszesz ze jeszcze nikogo nie zabił poczytaj sobie a potem sie udzielaj ,albo idz na ryby to lepsze dla ciebie.
Marihuana- biała śmierć.
www.eioba.pl/a/3a5b/marihuana-biala-smierc
9 Lip 2011 – Codziennie na świecie z powodu przedawkowania marihuany umiera około 500 000 000 ludzi.
Rycerzyk111:
AAAAAAAAAAAAAaaahahahahahha
Powiedz mi espadrylu jeden kiedy wyginiesz Ty i Tobie podobni?
Kotka?Idz na ryby?
CZy nie cierpisz czasem na manie prześladowcze...?
5 miklirdów ludzi dziennie???Hahahahahah...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej