Ogólne > Hydepark
Marihuana w Danii.
vordingborg:
Artykuł jest "budujący"
cytat... "Ostatnie badania wskazują jednak że nie zanotowano ani jednego przypadku utraty zdrowia bądź życia w wyniku spożywania alkoholu (nawet w dużych ilościach)."
Os siebie dodam że nic tak nie konserwuje jak spirytus co widać ,słychać i czuć ;D :P ;D
piotr1:
jens...chyba musisz zmienic lekarza albo zaczac brac polowe tego co bierzesz.....artykul ze strony pt koszerny blog???- zenada.....ale jakos przeczytalem ten tekst---nie ma instytutu ds substancji toksycznych- jest biuro ds subst toksycznych.....niestety nie znalazlem tez wzmianki o profesorze janie głąbek, jan gołąbek- tak, ale głąbek??- niestety....jens...no brak mi slow jak mozna byc takim ignorantem i cymbalem...
solange:
--- Cytat: Rycerzyk111 w 22 Wrz 2012, 03:52:32 ---
5 miklirdów ludzi dziennie???Hahahahahah...
--- Koniec cytatu ---
nie wiem co to za jednostka "miklirdy", ale jesli chodzilo Ci o miliardy, to sie troszke przeliczyles. miliard to 1 000 000 000. w przytoczonym tekscie byla mowa o 500 000 000 (500 milionow).
Rycerzyk111:
Słąbo widzę w nocy...Nie czepiaj się, że popełniłem literówkę, błągam Cię...Wnieś coś konstruktywnego do dyskusji a nie tylko otwierasz i czytasz chyba, żeby zobaczyć gdzie popełniłem błąd literowy...-.-
Rycerzyk111:
Poza tym Jens wydaje mi się, że jesteś chory psychicznie i nie powinieneś w takim wypadku wypowiadać się na forum
W dwóch postach odniosłeś się do 3 założonych przeze mnie tematów.
O tym, że szukałem, lekarza, że zaginął mi kot i o tym, że wędkuję sądząc, że podając to zrobisz na mnie wrażenie, nie wiem...Przestrasze się, że tyle o mnie wiesz?
Szpiegowałeś mnie cały czas czy tylko zanim napisałeś swój post?
Popaprany kretyn...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej