Ogólne > Hydepark
Marihuana w Danii.
Domnik:
--- Cytat: solange w 22 Wrz 2012, 12:37:24 ---nie wiem co to za jednostka "miklirdy", ale jesli chodzilo Ci o miliardy, to sie troszke przeliczyles. miliard to 1 000 000 000. w przytoczonym tekscie byla mowa o 500 000 000 (500 milionow).
--- Koniec cytatu ---
Tu widać że pan Rycerzyk nie chodził na lekcje matematyki, pewnie miał jakieś inne zajęcia, zapewne leczył groźne choroby marijuaną :)))
Po za tym czego się spodziewać o osobach które piszą po dwa posty, bo po napisaniu pierwszego coś im się przypomniało, pewnie po jakimś czasie kiedy to nie-narkotyk przestaje lasować im mózgi, piszą drugi bo nadal mają problemy z trafieniem na przycisk 'edytuj'..
Co do kota to przyznam się że nie wiem o co chodzi, ale pewnie już miał dosyć że w domu kłęby dymu, więc po prostu chciał się wynieść, albo po prostu nie był straszliwie chory i nie potrzebował w tym momencie leczenia :>>
Wzmianka o szukaniu lekarza jest chyba nie na miejscu, toć wszyscy wiemy że marijuana leczy, i jest dobra na każdą chorobę.
jens:
Rycerzyk111
Jr. Member
(Bez tematu)
« Wyślij do: jens dnia: Dzisiaj o 03:55:09 » Odpowiedz
Usuń
Żałosny pajac z Ciebie.
Powiedz gdzie przyjść, żeby Ci obić zachlany ryj?
no Rycerzyk11 jak ci marycha nie wypaliła jeszcze wszystkich komorek to jak masz troche inteligencji to znajdziesz .GROZIC TO MOZESZ ,JAK TYLE TUPETU WIEC NIE PISZ MI NA PRIVAT TYLKO PISZ NA FORUM .PROBUJESZ NA FORUM BYC GRZECZNY ,INTELIGENTNY ALE.......słoma z butow ci wychodzi.te cyfry wziołem z neta to nie sa moje cyferki.kotka ,rybki,lekarza ci przytoczyłem bo w tych tematach błagasz o pomoc ,i jestes bezradny jak dziecko.ale temat marychy TO TWOJ IDOL .JESTES BIEDNY ,BO DORWAŁES SIE DO KORYTA I WIDAC NIE POTRAFISZ KORZYSTAC Z TEGO JAK CZŁOWIEK .LUDZIE NA OBCZYZNIE BORYKAJA SIE Z WIELOMA PROBLEMAMI ,ALE TWOJ TO MARYCHA ,zmien zioło ,bo to nie twoj debiut,to cie ogłupia i robi z ciebie idiote.patrzysz zeby na dentyscie pare groszy przyoszedzic ,na tanszym sprzecie wedkarskim ,ale na ZIOŁO CI NIE ZAL KASY? PEWNIE COS ZA COS . ::) ::) ::) ::) .pewnie to jest kazdego osobista sprawa co cpa i co pije ale pamietaj ze i młodziesz zaglada na forum dzieci nie jednych polakow i ty je przekonujesz ze marycha jest ok.podpal sobie pare skretow i powsadzaj sobie we wszystkie otwory jakie masz.gdyby marycha była tak nie szkodliwa to czemu jej nie masz w Polsce legalnie .idz do sejmu i zrob im wykład .powodzenia .pustostan.a dodam ci jeszcze na pocieche ze znamy sie i kto cie zna wie jakie z ciebie ziółko :P ::) :o :o
jens:
--- Cytat: Domnik w 22 Wrz 2012, 15:35:25 ---Tu widać że pan Rycerzyk nie chodził na lekcje matematyki, pewnie miał jakieś inne zajęcia, zapewne leczył groźne choroby marijuaną :)))
Po za tym czego się spodziewać o osobach które piszą po dwa posty, bo po napisaniu pierwszego coś im się przypomniało, pewnie po jakimś czasie kiedy to nie-narkotyk przestaje lasować im mózgi, piszą drugi bo nadal mają problemy z trafieniem na przycisk 'edytuj'..
Co do kota to przyznam się że nie wiem o co chodzi, ale pewnie już miał dosyć że w domu kłęby dymu, więc po prostu chciał się wynieść, albo po prostu nie był straszliwie chory i nie potrzebował w tym momencie leczenia :>>
Wzmianka o szukaniu lekarza jest chyba nie na miejscu, toć wszyscy wiemy że marijuana leczy, i jest dobra na każdą chorobę.
--- Koniec cytatu ---
kotek mu zginoł .albo go sprzdał by miec na trawsko ;D ;D ;D. lekarza zapomniał wybrac jak wyrabiał sobie zółta karte czyli palenie mu nie słuzy.10. Papabusesy vs. Marihuana vs. Kawa
• Papabusesy – około 50 substancji rakotwórczych
• Mariuhuana – około 50 substancji rakotwórczych
• Kawa – około 16 substancji rakotwórczych
jens:
--- Cytat: piotr1 w 22 Wrz 2012, 10:28:57 ---
jens...chyba musisz zmienic lekarza albo zaczac brac polowe tego co bierzesz.....artykul ze strony pt koszerny blog???- zenada.....ale jakos przeczytalem ten tekst---nie ma instytutu ds substancji toksycznych- jest biuro ds subst toksycznych.....niestety nie znalazlem tez wzmianki o profesorze janie głąbek, jan gołąbek- tak, ale głąbek??- niestety....jens...no brak mi slow jak mozna byc takim ignorantem i cymbalem...
--- Koniec cytatu ---
piotr1 myslałem ze ty JAKO KabuseWCA stac cie na wyzsza, inteligencje ,czy ty w aucie korzystasz z neta ja znalazłem wzmianke i to nie jedna na temat tego profesora.
piotr1:
jens-widze ze odrobiles lekcje, ale nie, nie korzystam podczas jazdy z neta..... alez poprosze o linki dotyczace pana profesora...ehmm...za przeproszeniem... głąbka...powiedzialem ci- badz merytoryczny, podaj mi linki,zapoznam sie z przyjemnoscia....poprosze tez o linki do instytutu ds substancji toksycznych
acha...czy jako kabusewca musze byc inteligentny?co ma piernik do pana profesora?- kabusewca to praca fizyczna dla niewyksztaconych i dla tych ktorzy nie umieja znalezc nic lepszego, tyle ze akurat ja lubie to co robie....
dominik-- zakladam ze to o tych podwojnych postach napisales tez o kims pt jens?- bo widze ze on robi podobnie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej