Ogólne > Hydepark

Marihuana w Danii.

<< < (12/26) > >>

solange:
Piotrze, teoretycznie sie z Toba zgodze, ale trzeba dopelnic Twoj wpis:

po pierwsze, wykreslilabym subiektywne opinie palaczy- "pomaga na depresje"- ta, jak sie kopci srodek wywolujacy euforie, to zapewne chwilowo maskuje on objawy depresji, niemniej nie leczy jej z pewnoscia.

po drugie, dlaczego nie dopisales, ze leczniczo dzialaja srodki na bazie marihuany: tabletki, zastrzyki, wziewy? palenie jest najbardziej szkodliwa metoda przyjmowania, a dziala jedynie na kilka przypadlosci (np. wymioty u osob po chemioterapii).

No i dla mnie najistotniejsza rzecz: "Medyczne korzyści z przyjmowania kannabinoidów są niezwiązane i niezależne od efektów psychoaktywnych. Badania wykazały, że większość pacjentów może osiągnąć korzyści z leczenia, zanim pojawią się jakiekolwiek objawy odurzenia"

jens:
widzisz piotr juz sie pomodliłem i juz lepiej piszesz ,poczytaj sobie na temat HASHISH ,TAK CI SMIESZNIE BYŁO ,co myslałes ze byka popełniłem.?no jednych baran płodzi inni sa z probowki i własnie taka generacje ty przedstawiasz.mysle ze ci miło teraz ,ja twoich rodzicow nie ruszam a ty jak smarkacz w piaskownicy

piotr1:
nie dopisalem pewnych rzeczy bo nie jestem specjalista, opieram sie na ksiazkach, necie,gazetach...po prostu nie znam sie na tym...niczego nie ukrywam, jak jens i nie usiluje przekonywac nikogo do swoich racji- wyrazam swoje zdanie...nie potepiam tez i nie przekonuje do mojego zdania bo mi na tym nie zalezy...
nie mialem tez pojecia o innych srodkach na bazie marihuany- oj , to sie jens zmartwi ze jednak ....a moze nawet sam zazywa a o tym nie wie...

acha- i dziekuje za ciekawe informacje

jens- daj juz spokoj bo to zenada i nie chce schodzic do twojego poziomu

jens:

--- Cytat: piotr1 w 22 Wrz 2012, 20:32:37 ---nie dopisalem pewnych rzeczy bo nie jestem specjalista, opieram sie na ksiazkach, necie,gazetach...po prostu nie znam sie na tym...niczego nie ukrywam, jak jens i nie usiluje przekonywac nikogo do swoich racji- wyrazam swoje zdanie...nie potepiam tez i nie przekonuje do mojego zdania bo mi na tym nie zalezy...
nie mialem tez pojecia o innych srodkach na bazie marihuany- oj , to sie jens zmartwi ze jednak ....a moze nawet sam zazywa a o tym nie wie...

acha- i dziekuje za ciekawe informacje

jens- daj juz spokoj bo to zenada i nie chce schodzic do twojego poziomu

--- Koniec cytatu ---
nie znam ludzi na takim poziomie jak ty jestes .zachowujesz sie jak stary pryk ,musi byc twoje na wierzchu .i dla twojej informacji nie PRZYPALAM ,NIE NADUZYWAM ALKOHOLU ,I NIE PALE PAPabuseSOW ,jestes bardzo konfliktowym człowiekiem , co właczasz sie w jakas dyskusje na forum znajdujesz sobie jedna ofiare ,jestes juz od tej PORY IGNOROWANY PRZEZ MOJA OSOBE .NIE JESTES WART MOJEGO KLIKANIA ,

Rycerzyk111:
piotr nie wdawaj się więcej w dyskusję z tym kretynem:-)
On żyje z tego, że może komuś na forum polonii ubliżyć, wytknąć coś, wtrącić swoje "wypryski"

On jest nie spełna rozumu.Zobacz jego posty, gdzie pisze coś o moim kocie, czy sprawach, które załatwiam na forum...Przecież on jest pierdolnięty i widać to z daleka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej