Ogólne > Hydepark
Marihuana w Danii.
vordingborg:
--- Cytat: thecabb w 17 Paź 2012, 21:12:22 ---twierdzisz, że palacze trawki wyznają ideologię - pić, ćpać, ruchać ? jeżeli to są twoje argumenty przeciwko paleniu marihuany to tak naprawdę nie masz żadnych argumentów.
--- Koniec cytatu ---
Oj bracie zdaje się że ideologie to sam dorabiasz, a tak może w końcu przytoczysz jakiś poważny argument za tym otumanianiem mózgownicy ...
Faza,wizje,brak raka płuc czy nawet rzekome właściwości medyczne jakoś do mnie nie przemawiają ;D słyszałem że podobne zalety ma nawet klej do butów i jest legalny ;D
thecabb:
Po pierwsze nie dorabiam żadnej ideologii, tylko komentuję twoją "wszechwiedzę".
Po drugie- gdybyś wykazał się odrobiną znajomości tematu, w którym się wypowiadasz znałbyś moje zdanie na temat marihuany (przypomnę, że znajduje się na piątej stronie, post nr 63)
Po trzecie - w przeciwieństwie do ciebie nie obrażam nikogo, choćby zamieszczając zdjęcie gówna. To tylko świadczy o tobie.
Po czwarte - jesteś ignorantem w sprawie marihuany, co zdążyłeś już wczesniej potwierdzić.
Coś tam słyszałeś, gdzieś coś przeczytałeś i to jest cała twoja wiedza. Może czas, żeby zainteresować się jakimś tematem na poważnie. Biorąc pod uwagę twoje zamiłowanie do zdjęć przedstawiających odchody proponuję, żebyś założył w Vordingborg Klub Miłośników Stolca. Myślę, że na temacie znasz się doskonale i możesz zostać prezesem klubu, a jednocześnie jego honorowym - nomen omen- członkiem.
Marihuana jest zbyt kontrowersyjnym tematem, żeby wpadać w skrajność tak jak ty. Co zrobisz jeśli twoje dziecko będzie palić (tylko proszę cię nie pisz, że nie będzie) ? Pokażesz fotki gówna ? I to będzie prawdziwe ojcowskie podejście.
piotr1:
--- Cytat: vordingborg w 18 Paź 2012, 18:30:42 ---Oj bracie zdaje się że ideologie to sam dorabiasz, a tak może w końcu przytoczysz jakiś poważny argument za tym otumanianiem mózgownicy ...
Faza,wizje,brak raka płuc czy nawet rzekome właściwości medyczne jakoś do mnie nie przemawiają ;D słyszałem że podobne zalety ma nawet klej do butów i jest legalny ;D
--- Koniec cytatu ---
vordingborg- poczytaj watek najpierw- bylo juz podane tutaj duzo argumentow i zaden z nich to nie bylo to co ty mowisz- faza, brak raka czy RZEKOME wlasciwosci medyczne....
vordingborg:
--- Cytat: piotr1 w 18 Wrz 2012, 10:37:38 ---maryska jeszcze do niedawna byla srodkiem leczniczym, malo tego- nadal jest....prywatne osoby choduja marihuane dla swojej chorej zony lub meza bo jest to srodek poprawiajacy samopoczucie i usmierzajacy bol...malo tego - kampanie przeciw marysce rozpoczely stany zjednoczone zmuszone przez wielkie koncerny medyczne, potem stany wymusily to samo na europie, malo tego- maryski nie da sie przedawkowac- nie pamietam ile, ale trzeba wypalic cala mase maryski zeby zejsc....a i tak wtedy zejdziesz od tlenku wegla-a nie od maryski- tyle ze w papabusesach, czyli w nikotynie jest tego tlenku o wiele wiecej niz w marysce wiec papabusesow trzeba mniej wypalic jednorazowo niz maryski zeby zejsc...malo tego- maryska nie ma srodkow od ktorych mozna sie uzaleznic, tak jak od papabusesow.....hmmm...co by tu jeszcze......w razie pytan i watpliwosci moge udzielic dokladniejszych informacji, a jestem takim madralinskim bo byl z pare miesiecy temu wielgachny artykul na temat maryski w gazecie pt focus i chyba nawet go gdzies mam jeszcze ;) powiem tylko ze wiedzialem tyle ile wszyscy- tzn prawie nic o marysce i myslalem ze moze uzalezniac i takie tam glupoty, ze narkotyk itp.....zmienilem zdanie o 180 stopni po przeczytaniu tego, choc nie zaczalem sobie aplikowac lub chodowac...hhmm.....narazie nie zaczalem.... ;)
--- Koniec cytatu ---
Zdaje się że luki w pamięci też powoduje :) o wizjach ,fazach i że nie powoduje raka też było
vordingborg:
--- Cytat: thecabb w 18 Paź 2012, 20:09:23 ---Po pierwsze nie dorabiam żadnej ideologii, tylko komentuję twoją "wszechwiedzę".
Po drugie- gdybyś wykazał się odrobiną znajomości tematu, w którym się wypowiadasz znałbyś moje zdanie na temat marihuany (przypomnę, że znajduje się na piątej stronie, post nr 63)
Po trzecie - w przeciwieństwie do ciebie nie obrażam nikogo, choćby zamieszczając zdjęcie gówna. To tylko świadczy o tobie.
Po czwarte - jesteś ignorantem w sprawie marihuany, co zdążyłeś już wczesniej potwierdzić.
Coś tam słyszałeś, gdzieś coś przeczytałeś i to jest cała twoja wiedza. Może czas, żeby zainteresować się jakimś tematem na poważnie. Biorąc pod uwagę twoje zamiłowanie do zdjęć przedstawiających odchody proponuję, żebyś założył w Vordingborg Klub Miłośników Stolca. Myślę, że na temacie znasz się doskonale i możesz zostać prezesem klubu, a jednocześnie jego honorowym - nomen omen- członkiem.
Marihuana jest zbyt kontrowersyjnym tematem, żeby wpadać w skrajność tak jak ty. Co zrobisz jeśli twoje dziecko będzie palić (tylko proszę cię nie pisz, że nie będzie) ? Pokażesz fotki gówna ? I to będzie prawdziwe ojcowskie podejście.
--- Koniec cytatu ---
Oj strasznie cię ubodło to zdjęcie widzę (zepsuło ci smak :P czy co??)
Co do reszty twojej wizji wypowiadać się nie będę, szkoda mi na to czasu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej