Ogólne > Hydepark

Marihuana w Danii.

<< < (20/26) > >>

thecabb:
Zdjęcie gówna mnie ubodło ? :)  na szczęście nie gustuję w takich zdjęciach, więc jedyną osobą na forum, która mogłaby poczuć jakiekolwiek emocje patrząc na to zdjęcie to ty sam :)  wiesz tyle o temacie co sam pokazałes na fotce hahahhahahaha  ;D

vordingborg:
No i mamy piątek, a że w życiu trzeba się wyluzować zanim kolega znowu zacznie się otumaniać  ;) po pełnym napięcia i stresu tygodniu proponuje założyć spadochron. Choć kolega twierdzi że to "G" mu nie szkodzi to wizje nim wywołane już mogą!!!
np. na układ kostny  ??? zwłaszcza w FAZIE LATANIA
Cóż mogę "koledze" życzyć... może... tylu  samych bezpiecznych lądowań co startów  ;D ;D ;D

thecabb:
Dlaczego uważasz, że w piątek muszę się otumanić? Mierz innych swoją miarą. Jedyne co potrafisz to plus na kogoś kto ma inne zdanie niż twoje własne. Sam siebie dyskredytujesz w dyskusji, nie wyciągasz żadnych wniosków, nie masz własnego zdania, kpisz z argumentacji interlokutora, bo po prostu nie masz nic do przekazania. Żałosne to, należy Ci tylko współczuć i mieć nadzieję, że kiedyś dojrzejesz do dyskusji.

anikrey:
Ile osób  tyle opinii. Każdy ma własne zdanie w przeważającej części oparte na zasłyszeniu lub przeczytaniu ( w tym ja również ). Wiedza teoretyczna jest  bezcenna ale mnie osobiście ( jestem wrogiem palenia również papabusesów) interesuje a, raczej ciekawi opinia i wypowiedzi praktyków, że tak napisze. Chętnie przeczytam co jest tak fajnego w paleniu, jakie są powody , jak to się zaczęło i jak z tym skończyć - oczywiście jeśli chcą kończyć " przygodę ". Rozwaliła mnie wypowiedź kogoś tu na forum cyt. " palę papabusesy choć  usilnie staram się rzucić  " co to znaczy usilnie ?

MalaCzarna:
Czytając wasze wpisy nie rozumiem czemu czepiliście się akurat palenia marijuany ?  ::)  ???
Ja też sama bym nie zapaliła .
Jest części  rośliny która jest halucynogenna, a zupełnie pomijacie tą część rośliny która
jest niezwykle pożyteczna.   :)

Marijuna doskonale użyźnia glebę . Robi się z niej papier ,zamiast wycinać lasy amazońskie - płuca naszej planety. Pierwsze Biblie były spisywane na papierze z konopi indyjskich. Szerokie zastosowanie w przemyśle tekstylnym - pierwsza ,pamiątkowa flaga amerykańska jest wykonana właśnie z konopi .
Wyroby z konopi (doczytajcie sami , bo nie pamiętam) mogą zastąpić butelki plastikowe i cały ten nabusezkładalny plastik-zmora naszej planety.

W przemyśle medycznym
Chore osoby które nie akceptują białka zwierzęcego - białko z marijauny jest super (mam przykład w rodzinie).
Doskonały lek na stwardnienie  rozsiane , problemy z układem wchłaniania ,układ oddechowy itd itp   

Na dobrą sprawę jakby rozejrzeć się w koło mamy rośliny które w nadmiarze mają też skutki uboczne ale nikt nie rezygnuje z ich używania np.szałwia (miała wejść na listę ziól zakazanych) ale nadal  płuczemy nią gardła gdy boli . Nikt krzyczy o skutkach ubocznych ,prawda ? Piołun -świetny lek na grypy ,drogi oddechowe ,pasożyty ,problemy trawienne ...ale użyty w nadmiarze jest halucynogenny .
Czy ktoś wycofuje ze sprzedaży te rośliny ? NIE !

To dlaczego czepili się marijuany? Czy z powodu tej 0,3 % części nazwijmy to nie tak działającej ?
Eeee  ;)  :D nikt rozsądnie myślący nie uwierzy w tą bajkę !

Chodzi o kasiorkę ,którą mogą stracić Wielka Farma ,ci od plastików , przemysł tekstylny ,przemysł papierniczy...

"Korzeniem wszelkiego zła jest chciwość pieniędzy"-napisano w Biblii

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej