poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Marihuana w Danii.  (Przeczytany 73143 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anikrey

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 13
  • -Otrzymane: 28
  • Reputacja: +0/-0
  • http://www.youtube.com/watch?v=c_G4ogetXuQ
Odp: Marihuana w Danii.
« Odpowiedź #30 dnia: 20 Wrz 2012, 20:54:19 »
No skoro tak dobrze się znasz to powiedz na jakie to dolegliwości zalecane jest palenie marihuany? Pisząc , że choremu nie sprawi różnicy miałam na myśli - naprawdę chorą i w takim wypadku nie widzę powodu do obawy o uzależnienie.A, jeśli ktoś pali dla " fantazji " to proszę bardzo pod warunkiem , że wie co robi i naturalnie nie szkodzi innym tymi własnymi zachciankami .
"A cóż piękniejszego nad niebo, które przecież ogarnia wszystko co piękne?.. Mikołaj Kopernik

Offline Domnik

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 10
  • Reputacja: +2/-0
« Odpowiedź #31 dnia: 20 Wrz 2012, 21:07:56 »
Hahahahahahahahahaha...

Tyle komentarza.Rozmawiac to nie ma co z tymi, ktorzy nie maja pojecia o czym mowia-tak jak Ty

Papabuseski plaisz?Pewnie tak...Otoz 1 papabuses ma 100 razy wiecej substancji smolistych i szkodliwych niz 1 join czystej marihuany.Zabija tysiace ludzi rocznie.Jak palisz to caly cuchniesz tytoniem-marihuana ma przyjemny, specyficzny zapach, ktory mozna porownac do zapachu intymnego kobiety

Wodeczke lubisz wypic...A jakze!Alkohol zabija srednio 100 tys ludzi rocznie.Po piciu nie masz nad soba kontroli, rzygasz jak za duzo sporzyjesz, smierdzisz i jestes nie do zycia na kacu.Poza tym alkohol wyniszcza zdowie, rozbija rodziny, powoduje konflikty

Mariuhana nie zabila jeszcze nikogo

Pozdrawiam Cie smieszny czlowieku!
I pozdrawiam kumatych!

Papabusesów nie palę, wódeczki nie chleję. Zdziwiony?
Wiesz nawet już nie muszę nic pisać, bo sam się pogrążyłeś, skoro po nałogowym paleniu 'maryśki' obwąchujesz kobiety.
Ale co tam, toć trzeba się troszkę pokłócić, w końcu wszyscy jesteśmy z Polski :>

A więc, mówisz że Alkohol zabija itp, otóż ja ci odpowiem że to nie alkohol prowadzi samochód, nie alkohol rozbija rodziny, i nie alkohol powoduje konflikty, robią to idioci którzy nie znają umiaru w piciu, jak i nie posiadają takiego czegoś jak 'wyobraźnia'.
Następnie najeżdżasz na papabusesy, opowiadasz to jakie są one szkodliwe - są i będą, ale na pewno mniej szkody wywoła spalenie 20 papabusesów dziennie, niż 20 jointów.
Jak każdy ćwierćinteligent zarzekający się że marijuana jest spoko, piszesz że nikogo nie zabiła, tutaj nawet komentować nie będę bo by mi wyszedł post którego ze swoim zjaranym umysłem być nigdy nie zrozumiał.
No i na koniec, oczywiście popularne w grupach ludzi 'jp', w grupach chuliganerii, jak i w grupach palących/wciągających każdego rodzaju narkotyki dodajesz 'pozdro dla kumatych'. To już chyba wasza tradycja co?

Ja rozumiem, są na świecie idioci, ludzie którzy pala 'maryśkę', wciągają jakieś gówno itd, ja im tego nie zabronię na obecną chwilę, zazwyczaj przechodzę koło takich bez słowa, nie chcę mieć z nimi nic wspólnego bo są to po prostu ludzie którzy nie są zadowoleni ze swojego życia, i szukają innych metod na spełnienie się, i nie przyjmują do wiadomości że wybierają jedną z najgorszych metod, lecz jak widzę takie brednie pisane przez totalnych kretynów to aż mi się w środku gotuje.

piotr1 co do ciebie to.. sam przyznajesz że nigdy nie paliłeś, a wypowiadasz się jakbyś był wielkim znawcą tematu. Coś jak ksiądz mówiący ludziom jak żyć w związku małżeńskim. Czyli 100% teorii (może i trafnej, kto wie) a w praktyce wygląda to zupełnie inaczej.

Na koniec dodam tylko że anikrey zniszczył fanboyów własnej uprawy całkowicie.. - pisząc jedno zdanie :)
Cytat od kogoś mądrego, stąd..
'Iraq, Afghanistan, to już było... Teraz odpoczynek...
Dlaczego? -Bo niewłaściwi ludzie dowodzą...
Kapitanie wrócisz?... -Wrócę jak oni odejdą...'

piotr1

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 20 Wrz 2012, 21:21:05 »
tak dominik- wyobraz sobie ze nie trzeba bylo mi palic maryski zeby cos pojac i zrozumiec- mowie tu o faktach ktore podalem...
mowisz ze w praktyce te fakty wygladaja zupelnie inaczej- moze mi powiesz wiec jak wygladaja?- tylko prosze- odnies sie do tego co napisalem a nie mow mi o dilerce, narkomanach itp- bo prawde powiedziawszy mam to wiesz gdzie- badz choc raz merytoryczny

Offline anikrey

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #33 dnia: 20 Wrz 2012, 21:40:03 »
O, rany ale się porobiło  :D a, osoba zaczynająca temat zadała takie sobie niewinne pytanie. A, tu moralizowanie jak u Dulskich. Osobiście przepraszam za moje moralizowanie,nie czuje sie uprawniona do nauczania nikogo jak ma żyć. Ale trzeba przyznać , że temat fajny ile osób tyle zdań.
"A cóż piękniejszego nad niebo, które przecież ogarnia wszystko co piękne?.. Mikołaj Kopernik

Offline Rycerzyk111

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Otrzymane: 7
  • Reputacja: +1/-0
« Odpowiedź #34 dnia: 20 Wrz 2012, 21:42:56 »
Temat fajny tylko dlaczego niektorzy zamiast prowadzic dyskusje i wyrazac swoje zdanie oceniaja zdanie innych oraz obrazaja...?

Offline Rycerzyk111

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #35 dnia: 20 Wrz 2012, 22:41:30 »
No i przykre jest tyo, ze ludzie nie potrafia miec wlasnego zdania.

Tutaj wielki plus dla piotr1 za obiektywizm i wolnomyslicielstwo

Czasem wysatrczy otworzyc umysl, spojrzec z innej perspektyywy.Czasem poczytac, postarac sie poszerzyc wiedze a nie poszerzac nienawisc.

Pozdro dla kumatych raz jeszcze.

Offline anikrey

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #36 dnia: 21 Wrz 2012, 13:04:27 »
Żeby nie było , że jestem wredna podsyłam pomysł na opakowanie ( tylko na skręty z własnego ogródka ) ;D ;D

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #36 dnia: 21 Wrz 2012, 13:04:27 »

jens

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 22 Wrz 2012, 00:03:46 »
Marihuana to nie narkotyk kolego.Najpierw sie doucz a nie gadasz glupoty...
A SKAD TY MASZ TAKIE INFORMACJE I GŁUPOTY WYPISUJESZ?CYT,,Publikacja: 24.06.2008 02:00 | Aktualizacja: 15.01.2012 18:18

marihuana, narkotyki, Super Komentarz

Marihuana jest niebezpiecznym narkotykiem. Prawo zakazuje jej posiadania i uprawy. Mimo to mamy w Polsce dość silne lobby, które wbrew faktom twierdzi co innego: że to tylko taka niegroźna zabawka, że jak ktoś sobie pali, to nikomu nie robi krzywdy i inne tym podobne absurdy wypowiadane z dziecięcą wiarą i świętym oburzeniem na zły, pełen zakazów świat.Fachowcy od leczenia uzależnionych są zgodni: marihuana jest narkotykiem. Około 60 procent narkomanów, którzy upadli na samo dno, zaczynało swoją koszmarną przygodę ze środkami uzależniającymi 
POCZYTAJ SOBIE KOLEGO ,BO PODEJRZEWAM ZE JAK BY CI KTOS POWIEDZIAŁ ZE Z KOZIEGO GOWNA COS WYKRECISZ TO TEZ BYS NA TO POSZEDŁ :o :o :o ::) ::) ::)

jens

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 22 Wrz 2012, 00:26:57 »
Hahahahahahahahahaha...

Tyle komentarza.Rozmawiac to nie ma co z tymi, ktorzy nie maja pojecia o czym mowia-tak jak Ty

Papabuseski plaisz?Pewnie tak...Otoz 1 papabuses ma 100 razy wiecej substancji smolistych i szkodliwych niz 1 join czystej marihuany.Zabija tysiace ludzi rocznie.Jak palisz to caly cuchniesz tytoniem-marihuana ma przyjemny, specyficzny zapach, ktory mozna porownac do zapachu intymnego kobiety
Wodeczke lubisz wypic...A jakze!Alkohol zabija srednio 100 tys ludzi rocznie.Po piciu nie masz nad soba kontroli, rzygasz jak za duzo sporzyjesz, smierdzisz i jestes nie do zycia na kacu.Poza tym alkohol wyniszcza zdowie, rozbija rodziny, powoduje konflikty

Mariuhana nie zabila jeszcze nikogo
Pozdrawiam Cie smieszny czlowieku!
I pozdrawiam kumatych!
tak czytam te twoje wypociny i własnym oczom nie wierze,JAKIE TY MASZ TE KOBIETY KTORE TAK CAPIA JAK MARYSKA ,ZMIEN LEKARZA ,MAM NADZIEJE ZE JUZ CI POMOGŁ KtOS DOKONAC PRZY WYBORZE ,KONIECZNIE POTRZEBNY CI BEDZIE .CZY TY JESTES Z KONINA ,AZ MI WSTYD ZE TACY JAK TY MIESZKAJA W MOIM MIESCIE.naucz sie pisaca,,JOINT,, Nawet twoja  kotka z toba nie mogła wytrzymac..
Kupując od kogoś (np od 'dilera') nie dostajesz 'czystego towaru', czytałem kiedyś o tym że w takim narkotyku znajdują się różne substancję jak i coś co powoduje że wszystko razem jest cięższe itd, a co za tym idzie 'diler' zarobi więcej a Ty się tylko nazaciągasz jakimś syfem.
:)
Tak zeby czystej marychy było mniej napewno dodaja kozich bobkow ,i od tego sa lepsze wizje  ::) ::) ::)czemu piszesz ze  jeszcze nikogo nie zabił poczytaj sobie a potem sie udzielaj ,albo idz na ryby to lepsze dla ciebie.

Marihuana- biała śmierć.

www.eioba.pl/a/3a5b/marihuana-biala-smierc

9 Lip 2011 – Codziennie na świecie z powodu przedawkowania marihuany umiera około 500 000 000 ludzi.

« Ostatnia zmiana: 22 Wrz 2012, 00:58:20 wysłana przez jens »

Offline Rycerzyk111

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #39 dnia: 22 Wrz 2012, 03:52:32 »
AAAAAAAAAAAAAaaahahahahahha

Powiedz mi espadrylu jeden  kiedy wyginiesz Ty i Tobie podobni?

Kotka?Idz na ryby?
CZy nie cierpisz czasem na manie prześladowcze...?

5 miklirdów ludzi dziennie???Hahahahahah...

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 77
  • -Otrzymane: 550
  • Reputacja: +58/-30
« Odpowiedź #40 dnia: 22 Wrz 2012, 08:50:36 »
Artykuł jest "budujący"
cytat...  "Ostatnie badania wskazują jednak że nie zanotowano ani jednego przypadku utraty zdrowia bądź życia w wyniku spożywania alkoholu (nawet w dużych ilościach)."

Os siebie dodam że nic tak nie konserwuje jak spirytus co widać ,słychać i czuć  ;D  :P ;D

piotr1

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: 22 Wrz 2012, 10:28:57 »

jens...chyba musisz zmienic lekarza albo zaczac brac polowe tego co bierzesz.....artykul ze strony pt koszerny blog???- zenada.....ale jakos przeczytalem ten  tekst---nie ma instytutu ds substancji toksycznych- jest biuro ds subst toksycznych.....niestety nie znalazlem tez wzmianki o profesorze janie głąbek, jan gołąbek- tak, ale głąbek??- niestety....jens...no brak mi slow jak mozna byc takim ignorantem i cymbalem...

Offline solange

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 3
« Odpowiedź #42 dnia: 22 Wrz 2012, 12:37:24 »

5 miklirdów ludzi dziennie???Hahahahahah...

nie wiem co to za jednostka "miklirdy", ale jesli chodzilo Ci o miliardy, to sie troszke przeliczyles. miliard to 1 000 000 000. w przytoczonym tekscie byla mowa o 500 000 000 (500 milionow).

Offline Rycerzyk111

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #43 dnia: 22 Wrz 2012, 13:22:47 »
Słąbo widzę w nocy...Nie czepiaj się, że popełniłem literówkę, błągam Cię...Wnieś coś konstruktywnego do dyskusji a nie tylko otwierasz i czytasz chyba, żeby zobaczyć gdzie popełniłem błąd literowy...-.-

Offline Rycerzyk111

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #44 dnia: 22 Wrz 2012, 13:33:24 »
Poza tym Jens wydaje mi się, że jesteś chory psychicznie i nie powinieneś w takim wypadku wypowiadać się na forum

W dwóch postach odniosłeś się do 3 założonych przeze mnie tematów.
O tym, że szukałem, lekarza, że zaginął mi kot i o tym, że wędkuję sądząc, że podając to zrobisz na mnie wrażenie, nie wiem...Przestrasze się, że tyle o mnie wiesz?

Szpiegowałeś mnie cały czas czy tylko zanim napisałeś swój post?

Popaprany kretyn...

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #44 dnia: 22 Wrz 2012, 13:33:24 »

Urlop rodzicielski w Danii

Zaczęty przez RybkaWillegoDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 105
Wyświetleń: 309155
Ostatnia wiadomość 10 Cze 2016, 20:01:31
wysłana przez aneczka.k
uczelnie w Danii?

Zaczęty przez Mateusz199Dział Edukacja

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 16836
Ostatnia wiadomość 18 Kwi 2024, 10:49:09
wysłana przez Mateusz199
Czy przeglady techniczne aut sa obowiazkowe w Danii ?

Zaczęty przez KierowcaDział Hydepark

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 39591
Ostatnia wiadomość 27 Paź 2009, 22:39:26
wysłana przez Manior
Nastepny punkt do podniesienia naszej "popularnosci" w Danii...

Zaczęty przez MartynaMDział Hydepark

Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 45805
Ostatnia wiadomość 16 Cze 2014, 17:07:43
wysłana przez natalaa
tanie rozmowy na stacjonarne i komórki do Danii z Polski

Zaczęty przez bazakbalDział Pomoc!

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 42603
Ostatnia wiadomość 17 Cze 2010, 13:19:35
wysłana przez jamjurand