Ogólne > Rodzina ...

Co na drugie śniadanie do przedszkola?

<< < (3/38) > >>

solange:

--- Cytat: anha w 02 Paź 2012, 13:53:54 ---
PS.Dziecię zachwycone,do domu nie chciała wracać :D

--- Koniec cytatu ---

no to trzymam kciuki, zeby jej sie nie odwidzialo  ;) moja corka jest teraz na etapie, ze rano nie chce sie od nas odkleic, za to po poludniu nie chce wracac do domu, bo ma jeszcze duzo spraw do zalatwienia  ;D

anha:
Oczywiście biorę pod uwagę kryzys ale mam nadzieję,że długo to nie będzie trwało.
Zaczynamy w poniedziałek.

varszafiak:
A w naszym przedszkolu  (awansował ze żłobka 2 tyg, temu) wszyscy rodzice wyrazili chec, aby posilki byly nadal przygotowywane na miejscu... i mamy to z głowy.

P.S.
W tej chwili ma 2 lata i 9 miesięcy.

happybeti:
Co do rodzynków, to są ok., ale ostatnio na przeglądzie dentystka nas przed  nimi ostrzegała- że mają dużo cukru i "lubią się" przyklejać do ząbków, więc może lepiej je zostawic "do domku", by dziecko moglo potem umyć ząbki.

CzaryMary:
Nasz dzieć jeszcze nie w przedszkolu tylko w dagpleje, ale sposób żywienia czy w dagpleje czy w przedszkolu podobny i mnie się taki nie podoba. Chciałabym, żeby dostawał w południe zupę i drugie danie a nie przez cały dzień chleb czy bułki popijane zimną kranówą  :( Polski styl żywienia z największym, ciepłym posiłkiem pośrodku dnia jest zdecydowanie zdrowszy. Tutaj to  zup właściwie się nie gotuje i to mniej dziwi, bo przecież klimat jest chłodniejszy i bardziej mokry, więc zupy powinny jak najczęściej na stole.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej