Ogólne > Hydepark

3F - oszuści -nie dostaniecie żadnych pieniędzy jak chcecie mieć "dagpenge " !

<< < (3/20) > >>

Roxx:
Takie są niestety zasady i to nie zależy od związków anie od tego, że jesteś Polakiem. Duńczyk tak samo gdy ma nadgodziny to mniej dostaje potem z a-kassy i tyle.
Poza tym szef cię zwolnił i jeszcze na nadgodzinach mu zostawałaś bo mu pomocy potrzeba było??

martuchnam:
ansta1 jak na razie to ty tu doslownie palasz nienawiscia do  "dunoli".nikt ci nie kaze tam pracowac.poza tym regulaminy sie czyta a nie zada od innych zeby cie informowali..poza tym w tych czasach teraz stawka za jaka pracujesz jest dosc dobra..wiele dunczykow oglasza sie ponizej twojej stawki nawet..tak na marginesie zawsze mozesz wrocic do pl lub jechac do innego kraju gdzie polakow traktuje sie jak zlo konieczne..

sob123:

--- Cytat: ansta1 w 02 Lis 2012, 15:29:04 ---  Domnik . muszę Cię przeprosić ,że tu pisałem na dunskie przepisy i nie studiowałem wszystkich praw ani języka przez parę lat - bo pracowałem ,tylko jak myślisz po co jest ta strona ,żeby faszystowskich dunoli zachwalać (zapomniałeś szwadrony dunskie pod niemiecką swastyką -10 tyś. Freikorps Danmark, 5 DPanc, 11 DGrenPanc ) .
  Ja nie przyjechałem tu ich uwielbiać ale zarobić kasę i je...ć dunoli jak mają jakiś awers do polaków . A jak ktoś mi za moją kasę przy umowie nie dopowie to mam prawo coś o nich powiedzieć .Biznes jest biznes i nie sentymentów czy tu podoba się komuś czy nie i nie pier..l publicznie co mam robić i jakie granicę są otwarte ,to nie o to rozchodzi się w tej sprawie ! 
  Po to płaciłem kasę im ,żeby mnie informowali a nie ,żebym studiował prawo 3F ani wynajmował prawnika .Czy też oznajmiał na forum do Polaków w Danii ,że z moimi związkami jest coś nie halo .
  .

--- Koniec cytatu ---
??? o co tu chodzi a czy zainteresowany słyszał, że nieznajomość prawa szkodzi a nie sorry: "Biznes jest biznes...." haha
ja nawet jestem w stanie zrozumieć, że się zdenerwowałeś, ale sam sobie jesteś winny bo nie zapoznałeś się z przepisami. Jak można w coś wchodzić i nie wiedzieć w co?

clubdk:

--- Cytat: ansta1 w 02 Lis 2012, 15:29:04 --- 
  Po to płaciłem kasę im ,żeby mnie informowali a nie ,żebym studiował prawo 3F ani wynajmował prawnika
  .

--- Koniec cytatu ---

Placiles skladki po to zeby ubezpieczyc sie od BEZROBOCIA  a nie po to zeby cie INFORMOWALI  ze to ze tamto !

Po przejscu na dagpenge otrzymujesz wszystkie dokumenty gdzie wszystko jest dokladnie opisane co i jak  i to TWOIM

obowiazkiem jest  zapoznac sie co mozesz a czego nie.

btw czy masz w umowie napisane ze cie ktos tutaj trzyma na sile ???

piotr1:
brawo ansta1!
twardym trzeba byc a nie mniętkim
niech sie duny same utrzymuja a nie kase podpierda.....
ufff...jak dobrze ze nie mam nadgodzin bom nie wiedzial o tym..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej