Ogólne > Rodzina ...
Podzial praw rodzicielskich
Roxi903:
To jesli tu chcecie wziasc rozwod to bedziesz mial prawo brac corke do dziadkow,tu mezowie maja takie same prawa jak zona,bo jesli chcecie sie rozwiesc w Polsce to chyba nie musze mowic ze zona wygra....
kumcok:
--- Cytat: Roxi903 w 27 Lis 2012, 22:38:49 ---To jesli tu chcecie wziasc rozwod to bedziesz mial prawo brac corke do dziadkow,tu mezowie maja takie same prawa jak zona,bo jesli chcecie sie rozwiesc w Polsce to chyba nie musze mowic ze zona wygra....
--- Koniec cytatu ---
Nie nie , slub byl tutaj i tu tez bedzie koniec , polske omijam szerokim lukiem , a to dla mie bardzo wazne ze dziecko bez zadnych problemow bedzie moglo ze mna wyjechac poza granice Danii , ale jak wczesniej wspomniano trzeba bedzie to miec czarno na bialym przez sad potwierdzone , bo jak znam zycie i bedzie mialo juz dojsc do wyjazdu to nagle paszport zginie albo drzwi nie otworzy albo dziecka nie da bo 100 roznych powodow
Roxi903:
No to lepiej zalatwcie to sadownie skoro ugodą miedzy wami sie nie da...
Jomir:
Jezeli rozwod mas ie odbyc w Danii, to wszystko zamknie sie w Statsforvaltning. Sad nie bedzie potrzeby, tu naprawde sad jest ostatecznoscia. Jezeli bedzie "kiepsko szlo", to zostanie przydzielony Wam mentor.
kumcok:
Szczere podziekowania za wszystkie informacje , po zapoznaniu sie ze wszystkimi odpowiedziami poczułem sie lepiej a przedewszystkim jestem przeszczesliwy bo widzialem to wszystko w czarnych kolorach tzn , widzenie zdzieckiem co 2 tyg po iles godz , tylko placenie alimentow i krotki kontakt z dzieckiem co najbardzej mnie martwilo a z tego co wyczytalem to wcale nie jest tak zle jak mi sie to wydawalo
pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej