Ogólne > Rodzina ...

dagpleje Kolding

<< < (6/7) > >>

RybkaWillego:
A ja powiem jak to widzę jako osoba pracująca w żłobku. Dzieci bardzo różnie reagują na pozostawianie ich w żłobku. Niektóre już od pierwszego dnia strasznie płaczą, ale po jakimś czasie się przyzwyczajają i im przechodzi. Są takie które wogóle nigdy nie płaczą ( niestety takie trafiają sie najczęściej ). Są też dzieci które, na początku przychodzą bardzo chętnie do żłobka, a po upływie jakiegoś czasu zaczynają płakać gdy mama wychodzi. Wszystko to jest jak najbardziej naturalne. Każde dziecko rozwija się inaczej i inaczej reaguje na poszczegulne rzeczy. I całkiem naturalne jest że córcia po jakimś czasie zaczęła reagować jak zostaje z opiekunką.
Co mnie martwi, to fakt, iż według twojego dziecka pani dała klapsa jakiemuś chłopcu. Zaufaj swojemu dziecku, bo nie wydaje mi się żeby kłamało i idź z tym do jej przełożonych.

happybeti:
Rybko, w szoku jestem, naprawdę... :o
Myślisz, że naprawdę niania mogłaby sobie pozwolic na uderzenie dziecka ???O, kurczę >:( :o :-\ ...

RybkaWillego:
Dlaczego zaraz w szoku. Poprostu nie wieże że zaledwie 2,5 letnie dziecko jest w stanie samo wymyślić takie kłamstwo. Gdyby tu chodziło o moje dziecko, to bym zareagowała i tyle.

happybeti:
Hm...moje 2,5 letnie dziecko nawet nie zna wyrażenia "dać na dupę" czy czegoś w tym stylu...

nadusiaa:
dzieki wam za rady.dzisiaj znowu corka wyla i stala kolo drzwi patrzyla na nianie i mowila ze boi sie jej.powiedzialam grzecznie babce ze corka mowi ze boi sie jej i ze mowi ciagle ze pani krzyczala na chlopczyka o klapsu niemowilam bo widzialam jej zdziwienie na jej twarzy i nic niemowila.potem zapytala mi sie co mysle co mozna by zrobic zeby pomoc Nadii zeby niebylo jej przykro,powiedzialam ze niewiem co mozna zrobic,bo niewiem jak jej pomoc.co do tego ze dziecko klamie,dzieci w tym wieku raczej nieklamia no i to ze ona codziennie mowi o tym ze pani krzyczala i wybila chlopczyka,wiec cos w tym mosi byc.ogolnie babka fajna chociaz na poczatku jak ja zobaczylam to w domu plakalam bo niespodobala mi sie na 1 wrazenie.ale maz powiedzial zobaczymy no niby fajna i mila.a moze wy wiecie co ta babka musialaby zrobic zeby Nadii bylo lepiej.bo ja cos widze ze ona tak szybko nieprzestanie,dzieje sie tak 3 tygodnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej