Ogólne > Rodzina ...
Noworodek
AK211:
Masz rację, dlatego w powyższej wiadomości umieściłam dwa "worki" - lenistwo - lub - brak odpowiedniej świadomości :)
Miłego dnia :)
vaxa_rys:
dyskusja tak samo ciezka, jak z mięsożercami i wegetarianami, kazdy swoje i zero postepu w dyskusji. Milego dnia.
AK211:
Porównanie nie trafione - bowiem wybór między spożywaniem mięsa a wegetarianizmem jest wolnym wyborem ( przeważnie ) dorosłej osoby. Jedno i drugie - jest spożywaniem naturalnie stworzonych pokarmów. To od nas zależy, czy nie jadam mięsa, czy może nie chcę włączyć do swojej diety kiełków, czy np. chwastów ;)
Tymczasem dyskusja na temat karmienia piersią w ogóle nie powinna mieć miejsca.
Natura stworzyła kobietę do tego, by karmiła swoje nowo narodzone dziecko. Jeśli tego czyni - jest to wbrew naturze.
A najgorsze jest to, że to noworodek jest poszkodowany - nie ma wyboru! - bo matka wybrała taką, a nie inną opcję. ( czyli mleko krowie, modyfikowane przez chemików ). :(
AK211:
I do tego cierpi, jak czytamy w pierwszym poście.
swette_1986:
Jak mnie wkurzają takie baby!!!! AK211- ciesz się, że twoje dziecko było karmione cycem, urodziło się w pełni zdrowe i mogłaś do bólu karmić swoim mlekiem a nie sztucznym, kozim czy innym. Kobieta, która założyła ten wątek nie napisała dlaczego akurat wybrała ten sposób zastanów się czasami i nie potępiaj innych tylko dlatego, że sobie coś wymyśliłaś ok? Pisz na temat a jak nie to się po prostu nie udzielaj!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej