Ogólne > Rodzina ...

prosze o porade

<< < (4/5) > >>

MalaCzarna:
Nadusia, a co ty się tłumaczysz dlaczego poszedł mąż ze zwolnieniem lekarskim, a nie ty ?!
Jakie to ma znaczenie ?Nie tego dotyczy wątek...
Inna dzieci nie ma, więc skąd ma rozumieć co to znaczy matczyna troska o dzieci ?
KONIEC tematu !

Najważniejsze teraz jest, aby dzieci były prawidłowo leczone i miały dobrą -matczyną opiekę!!!
Po drugie załatwiacie zmianę osoby kontaktowej ,a na przyszłość szukajcie wokół siebie dobrego lekarza !
Wsjo !!! 

Przy okazji świetnie niech wszyscy się dowiedzą, że nasz Polski lekarz w DK jest The best !!!

nadusiaa:
tak to byla babka w jobcenter.z ktora  mialam sie codziennie spotykac.raz mialam polke ale sobie myslalam fajnie lepiej sie dogadac,ta to dopabuse mi pokazala.zablokowala mi szkole itp,duzo by pisac.teraz jest inna i tez rozowo niewyglada.zastanawiam sie nad wypisaniem sie,bo te stresy nie sa warte tych 5ty.koron czasami 3,jak maz sobie dorobi.coraz bardziej widac jaki rasizm,mamy ciagle pecha

nadusiaa:
super dziewczyny dzieki .pa zdrowka dla waszych dzieciaczkow.zobaczymy co to bedzie aby do wiosny

aisak:

--- Cytat: nadusiaa w 18 Lut 2013, 17:45:35 ---super dziewczyny dzieki .pa zdrowka dla waszych dzieciaczkow.zobaczymy co to bedzie aby do wiosny

--- Koniec cytatu ---
Dzieki :). Byle do wiosny ;) :)!

nadusiaa:
i tak sie boje ze moge miec jakies konsekwencje,jak dzieci beda mi czesto chorowaly,a tak sie dzieje jak trafily do dagpleje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej