Ogólne > Hydepark

CZY NAPRAWDE....?

<< < (9/24) > >>

piotr1:
aisak- wydawalo mi sie masz wiecej do powiedzenia niz to cos co naskrobalas....no coz...lepiej sie czujesz jak atakujesz innych?
nie mam zamiaru prostowac twoich przypuszczen o mnie bo nie bede dyskutowal z kims kto nie ma nic do powiedzenia...

ae- widze ze caly czas czytasz ze zrozumieniem- wiec ci powtorze- jestem tu dla kasy,nie dla systemu czy czegokolwiek innego, co tam napisalas..wiecej tu zarabiam niz w polsce i system nie ma nic do tego...jakbym zarabial wiecej w twej twojej albanii, to pracowalbym tam-rozumiesz juz?

happybeti:
No, tak...każdy, kto psów na Danii nie wiesza, to według Piotra "pseudo-dun", a on jedyny Prawdziwy Polak  ::)...Żenada normalnie...
Może ty na króla tego "durnego" narodu kandyduj, co????
I pomyslec, że takie buce "robią opinię" porządnym Polakom w Danii...Żal.pl normalnie... >:(
Miałam nawet ci podac kilka pozytywnych przykładów ze służby zdrowia, oraz urzędów, ale ....szkoda na to mojego czasu dla takich jak ty.

Edit (doczytałam)

Skoro jestes tu tylko dla kasy, to siedź cicho, zarabiaj te swoje "dutki" i normalnym ludziom , którzy chcą normalnie żyć w tym kraju d....y nie zawracaj.

@ae@:
Jesli jestes tu tylko dla kasy to pracuj i zarabiaj a nie wylewaj zali w internecie.

Sam wybrales wiec o co ci chodzi.

piotr1:

--- Cytat: happybeti w 06 Mar 2013, 20:25:14 ---No, tak...każdy, kto psów na Danii nie wiesza, to według Piotra "pseudo-dun", a on jedyny Prawdziwy Polak  ::)...Żenada normalnie...
Może ty na króla tego "durnego" narodu kandyduj, co????
I pomyslec, że takie buce "robią opinię" porządnym Polakom w Danii...Żal.pl normalnie... >:(
Miałam nawet ci podac kilka pozytywnych przykładów ze służby zdrowia, oraz urzędów, ale ....szkoda na to mojego czasu dla takich jak ty.

--- Koniec cytatu ---

alez dziekuje za laske twa....wg mnie pseudoduny to ci ktorzy pojekuja tutaj i stekaja zamiast odniesc sie do postu i podac przyklad, lub ktorzy pisza zeby se napisac cokolwiek, bo nie wiem czy widzialas- prosilem o przyklady i prosze caly czas- a nie o takie cos co napisalas miedzy innymi -ty

aisak:

--- Cytat: piotr1 w 06 Mar 2013, 20:22:24 ---aisak- wydawalo mi sie masz wiecej do powiedzenia niz to cos co naskrobalas....no coz...lepiej sie czujesz jak atakujesz innych?
nie mam zamiaru prostowac twoich przypuszczen o mnie bo nie bede dyskutowal z kims kto nie ma nic do powiedzenia...

ae- widze ze caly czas czytasz ze zrozumieniem- wiec ci powtorze- jestem tu dla kasy,nie dla systemu czy czegokolwiek innego, co tam napisalas..wiecej tu zarabiam niz w polsce i system nie ma nic do tego...jakbym zarabial wiecej w twej twojej albanii, to pracowalbym tam-rozumiesz juz?

--- Koniec cytatu ---
Bo nie takiego Piotra znalam (=z forum, czatu, itp). I nie atakuje, tylko cisnienie mi sie podnioslo. Czy Ty myslisz, ze ja i inni tutaj mamy raj i ze wszystko jest takie cacy i suitasne? Nie jest, ale lepiej nie bedzie, jak bedziemy sobie wszystko wokol obrzydzac. Domyslam sie, ze Tobie tez sie cisnienie  z pewnych powodow podnioslo. Oki, przepraszam, ale nie  wymyslaj mi od pseudodunow.  Jestem Polka a przyjechalam tu tez jak wiekszosc, by poprawic warunki bytu swoje i dziecka. Tez widze co sie dzieje. Widze jak Dunczycy wykorzystuja Polakow i widze jak Polacy wykorzystuja dunski system. Nikt nie jest bez winy. Ale albo my sie do dunskiego systemu przystosujemy albo bedzie nam tu bardzo, bardzo zle az do naszego konca...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej