Ogólne > Hydepark

CZY NAPRAWDE....?

<< < (14/24) > >>

MalaCzarna:

--- Cytat: aisak w 06 Mar 2013, 21:00:33 ---Wiesz co, zgadzam sie z tym. Przez rok z ex-Dunczykiem napatrzylam sie na wiele takich rzeczy. Oni (=tzn ta czesc, z ktorymi ja sie stykalam) nie protestuja nawet wtedy, gdy jawnie widac, ze wyrzadza sie im krzywde. Wychodza z zalozenia, ze jak urzad powiedzial, tak ma byc, a Ty Polko przestan siac zamet  ;D (=to o mnie ;) ). Ale oczywiscie to tylko jedna, ta brzydsza ;), strona medalu.

--- Koniec cytatu ---

No widzisz i tu się rozumiemy ! A my nie potrafimy zgodzić się gdy jawnie nas się krzywdzi.
Protestujemy ! Do czego znowu oni nie są przyzwyczajeni !

a gdzie ja sieję zamęt ? hahahaha
zawsze piszę że jesteś ładna jak miss polonia :D :D :D 

aisak:

--- Cytat: MalaCzarna w 06 Mar 2013, 21:03:59 ---No widzisz i tu się rozumiemy ! A my nie potrafimy zgodzić się gdy jawnie nas się krzywdzi.
Protestujemy ! Do czego znowu oni nie są przyzwyczajeni !

a gdzie ja sieję zamęt ? hahahaha
zawsze piszę że jesteś ładna jak miss polonia :D :D :D

--- Koniec cytatu ---
nie, ze Ty siejesz, tylko o mnie tak mowil moj ex ;D

MalaCzarna:

--- Cytat: 1941 w 06 Mar 2013, 21:02:31 ---Niestety w moim fachu, ustawowy zakaz przynaleznosci do wszelkiego rodzaju "band", znaczy mus apolityczny.
Program Ci moge pomoc napisac, manifest polityczny, tylko trzeba najpierw jakies badania zamowic na okolicznosc niezadowolenia spoleczenstwa i ocenic grupy ilosciowo. Reszta to bajka.

--- Koniec cytatu ---

MY na polonii będziemy głosować i wiem że przegram z tobą o prezesurę ! :D ;)
Po co mam się pchać ? to ja już pokornie kawę i herbatę będę nosić . 8)

happybeti:

--- Cytat: MalaCzarna w 06 Mar 2013, 20:45:17 ---Ojjj aisak ,proszę cię ! To jest proste jak bicz ! Nie mając zbyt inteligentnego, dociekliwego narodu nie trzeba
się obawiać, że komuś przyjdzie do głowy demonstrować ,protestować, a broń boże mieć inny pomysł na ...
Co najwyżej może człeczek pójdzie na skargę na sąsiada i tyle rozumie z "polityki"  ;) !
Po prostu nie ma kto przeszkadzać rządowi  ;) :D
Ot cały "fenomen"  :D ;)

--- Koniec cytatu ---

No, tak...my, Polacy, tacy, ach, inteligentni, poprotestujmy sobie przeciw rządowi w Polsce (jakiemukolwiek )- co se będzie rządził w spokoju, lepiej niech uspokaja tych, co najgłośniej krzyczą, zamiast zajmowac się normalnymi sprawami kraju.

No, MC, jak dotąd jaki kraj na swojej mentalności i podejściu do rządu lepiej wychodzi????
Ten "inteligentny" , Polska, czy ten "tępy" , Dania?
A może mądrze jest NIE wychodzić na ulice o byle g....o, tylko wziąć sie do roboty????
Jakoś dziwnym trafem w Polsce protestuja i strajkuja wiecznie te same grupy  społeczne,a inni na nich zasuwają.
No, tak...inteligentni sa, co się będa przemęczać, niech głupki pracują, im "się należy"....

MalaCzarna:
Betty, ale to się samo przez sie rozumie ,więc po co pisać o tym samym ?
Odpowiadałam na pytanie o DK a nie o PL .ok ?

To jest temat na rozmowę przy kawie i cieście, a nie na pisanie na forum  :D ;D

Betty mam przy tobie wiadomości 666 co to może znaczyć  ;) :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej