poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Rodzina w potrzasku  (Przeczytany 54576 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
Odp: Rodzina w potrzasku
« Odpowiedź #75 dnia: 19 Kwi 2013, 18:59:12 »
Nie ja zakladalem watek, tylko mi sie przypomnial i go troche odgrzalem, wskutek dalszych wydarzen.

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #76 dnia: 19 Kwi 2013, 19:45:08 »
przepraszam faktycznie całości nie czytałam, przykro mi , że was szlachetnych uraziłam.....ale uderz w stół a nożyce się odezwą :)))) co do zapychania :) ... życzę powodzenia :))) małolatki na pewno się skuszą ...
jeżeli cokolwiek napisałam, miałam prawo wyrazić moje i nie tylko moje zdanie. nie ubliżyłam przy tym nikomu osobiście, ale skoro ktoś to tak osobiście odebrał , to coś w tym jest, prawda?
a jaką dyskusję rozpętałam :) przynajmniej macie ciekawie.
apropo's rodzenia dzieci dla korzyści majątkowych w Pl... czy któryś z was Panowie ma dzieci? jeżeli tak, to musicie być bardzo bogaci  ;), ja mam dzieci , więc taki tekst nieźle mnie rozbawił :)))
pewnie ze mialas prawo i masz je nadal .zeby poznac temat jest tylko 6stron .dyskusja byla twoje 2wypowiedzi nie rozpetaly dyskusji .ale mozesz sie cieszyc ,czemu nie !?mozesz cos przy lizyc?nie moge pojac stwierdzenia ,,rodzenie dzieci dla korzysci majatkowych w Polsce ,,

Offline happybeti

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1104
  • -Otrzymane: 715
  • Reputacja: +48/-71
« Odpowiedź #77 dnia: 19 Kwi 2013, 20:00:40 »
HB ale przynajmniej dziewcze Wam oczy otworzyla, jakiego to typa macie na forum.
Kurde jak nie chcecie to ja moze sam jej podziekuje???????? Ciekawe czy korepetycji, no z tej, kultury ona udziela (zapisac sie czy jak? moze to jakie lobby)?
Chyba też się na te korepetycje zapiszę. Wtedy wreszcie bedę znała się na ludziach- ot, tak, po przeczytaniu jednego posta będę wiedziała, kto zacz  8). A nie zadawała się z takimi "vikarami" , jak co niektórzy tutaj  ;D ;D ;D
Nowa obelga ???
"Ty vikarze " ??? ;D
" Polak gorszego sortu"

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #78 dnia: 19 Kwi 2013, 20:05:16 »
pewnie ze mialas prawo i masz je nadal .zeby poznac temat jest tylko 6stron .dyskusja byla twoje 2wypowiedzi nie rozpetaly dyskusji .ale mozesz sie cieszyc ,czemu nie !?mozesz cos przy lizyc?nie moge pojac stwierdzenia ,,rodzenie dzieci dla korzysci majatkowych w Polsce ,,

Kiedys takiego newsa uslyszalem w TV, ze wlasnie w Polsce w tych regionach gdzie nedza smrod brud i ubustwo i patologii wbrod, wlasnie dziwczyny i kobiety rodza dzieci aby dostawac na nie zasilki i becikowe, bo nikt tam nie pracuje i nie maja skad brac kasy to wpadly na pomysl zeby rodzic dzieci. Ale to bylo dosc dawno temu.
Zyjacym tutaj, oczywiscie nie miesci sie w glowach ale chyba nie tylko to.

Offline kasiarafal

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1
  • -Otrzymane: 4
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #79 dnia: 19 Kwi 2013, 20:24:24 »

ależ ja mam wspanialsze rzeczy i nie mówię o majątkowych :)))) dla zrozumienia, które sprawiają mi radość. nie potrzebuję radochy w forum :))  , odpuszczam... wszyscy macie rację ... zła kobieta ze mnie (szkoda, że już nie dziewczę) :)
pozdrawiam mimo wszystko serdecznie

Offline kasiarafal

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #80 dnia: 19 Kwi 2013, 20:26:58 »
Chyba też się na te korepetycje zapiszę. Wtedy wreszcie bedę znała się na ludziach- ot, tak, po przeczytaniu jednego posta będę wiedziała, kto zacz  8). A nie zadawała się z takimi "vikarami" , jak co niektórzy tutaj  ;D ;D ;D
Nowa obelga ???
"Ty vikarze " ??? ;D

nie jesteś zabawna ani trochę ....

miłego weekendu

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #81 dnia: 19 Kwi 2013, 20:30:22 »

miłego weekendu

Nie napuszaj sie, wszystko sie wyjasnilo i ok.
Ty tez mialas troche radochy, nie?
Pewnie ze milego weekendu!!!!

Ale z tym Vikarem to dobre, co chesz? Jestes wspolmatka powiedzenia.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #81 dnia: 19 Kwi 2013, 20:30:22 »

Offline happybeti

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #82 dnia: 19 Kwi 2013, 20:57:06 »

miłego weekendu

A czy ja piszę, by ci dostarczać rozrywki ???
Kolejna Pani Pępek Świata?
Oj, namnożyło się Pań ostatnio  ;) 8)
" Polak gorszego sortu"

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #83 dnia: 19 Kwi 2013, 21:22:08 »
No vikarovo idzie weekend wiec nie spapraj  go sobie .odpocznij milego spokojnego weekendu dla normalnych dla tych co rodza dzieci dla zasilkow  NO I DLA VIKAROWCOW

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #84 dnia: 19 Kwi 2013, 21:25:29 »
No vikarovo idzie weekend wiec nie spapraj  go sobie .odpocznij milego spokojnego weekendu dla normalnych dla tych co rodza dzieci dla zasilkow  NO I DLA VIKAROWCOW

Wzajemnie!

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: 19 Kwi 2013, 21:32:02 »
ależ ja mam wspanialsze rzeczy i nie mówię o majątkowych :)))) dla zrozumienia, które sprawiają mi radość. nie potrzebuję radochy w forum :))  , odpuszczam... wszyscy macie rację ... zła kobieta ze mnie (szkoda, że już nie dziewczę) :)
pozdrawiam mimo wszystko serdecznie
nie powinnas sie denerwowac w twoim stanie to nie wskazane  :D

Offline kasiarafal

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #86 dnia: 19 Kwi 2013, 23:56:38 »
nie powinnas sie denerwowac w twoim stanie to nie wskazane  :D

wooow, jaki ten światek duński maleńki :))))))))) gratuluję , strzeliłaś w 10 !!!! ale radocha :))) przynajmniej dla mnie, bo skoro mnie znasz, to wiesz, że .... jestem cholernie, ale to cholernie szczęśliwą osobą w swoim życiu... i akurat takie bzdury nie wyprowadzają mnie z równowagi, ani nawet nie denerwują :)   noooo chyba, że mnie nie znasz,,,, tylko wiesz o kogo chodzi ...:) to pozdrawiam .
taka gadułka a nie pokarze nawet gdzie mieszka?Kopenhaga? to ja Chiny? oj , tak bardzo anonimowo to każdy jest odważny i wygadany :), podejrzewam, że większa połowa tych co tu piszą, gdyby miała podać do wiadomości publicznej swoje dane, nie powiedziałaby ani słowa......
zapraszam na kawkę , konfrontacje są o wiele ciekawsze niż jazda bez trzymanki na forum anonimowym .
Jeżeli ktoś przez moje posty poczuł się urażony, to bardzo , bardzo przepraszam, bo nie zamierzałam.
Z drugiej jednak strony, jeżeli ktoś poczuł się urażony, to naprawdę coś w tym jest, bo adresowałam pierwszy mój post do osób , które naprawdę zachowują sie czasami rażąco i bez żadnych zahamowań, tak jak  normalny człowiek po prostu by się nie zachował...
I proszę , nie wyłapujcie niczego z pomiędzy wersów. Bo to nie ma najmniejszego sensu.
a przekornych wojowników , którzy zaraz mi coś odpalą w odpowiedzi ,a tacy na pewno będą, pozdrawiam najbardziej :)
bo sama jestem przekorna :)

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #87 dnia: 20 Kwi 2013, 04:20:43 »
wooow, jaki ten światek duński maleńki :))))))))) gratuluję , strzeliłaś w 10 !!!! ale radocha :))) przynajmniej dla mnie, bo skoro mnie znasz, to wiesz, że .... jestem cholernie, ale to cholernie szczęśliwą osobą w swoim życiu... i akurat takie bzdury nie wyprowadzają mnie z równowagi, ani nawet nie denerwują :)   noooo chyba, że mnie nie znasz,,,, tylko wiesz o kogo chodzi ...:) to pozdrawiam .
taka gadułka a nie pokarze nawet gdzie mieszka?Kopenhaga? to ja Chiny? oj , tak bardzo anonimowo to każdy jest odważny i wygadany :), podejrzewam, że większa połowa tych co tu piszą, gdyby miała podać do wiadomości publicznej swoje dane, nie powiedziałaby ani słowa......
zapraszam na kawkę , konfrontacje są o wiele ciekawsze niż jazda bez trzymanki na forum anonimowym .
Jeżeli ktoś przez moje posty poczuł się urażony, to bardzo , bardzo przepraszam, bo nie zamierzałam.
Z drugiej jednak strony, jeżeli ktoś poczuł się urażony, to naprawdę coś w tym jest, bo adresowałam pierwszy mój post do osób , które naprawdę zachowują sie czasami rażąco i bez żadnych zahamowań, tak jak  normalny człowiek po prostu by się nie zachował...
I proszę , nie wyłapujcie niczego z pomiędzy wersów. Bo to nie ma najmniejszego sensu.
a przekornych wojowników , którzy zaraz mi coś odpalą w odpowiedzi ,a tacy na pewno będą, pozdrawiam najbardziej :)
bo sama jestem przekorna :)
ale sie unosisz czlowiek dba zeby bylo nerwow jak najmniej .jak ci pokazac gdzie mieszkam.jednak Polak zadzior bo doskakujesz jak indor .ty wyrazilas swoje zdanie i ja tez .kazdy ma do tego na forum prawo.przekore widac  takze nic nowego .milego weekendu.

Offline happybeti

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #88 dnia: 20 Kwi 2013, 04:47:40 »
Kasiu, kolejna błedna interpretacja .
Nie ma o co kruszyc kopii.Pośmialiśmy się troche z Twojego posta o "vikarach na polskich blachach", bo akurat trafilaś kulą w płot, odnosząc się do 1941.I tyle.
Może czasem warto poznac kogoś trochę, nawet na "anonimowym forum", zanim zacznie się ferować oceny i wyroki.
Ale to nic- bywa, kazdemu się zdarza. Gorzej, gdy ktos "idzie w zaparte" i upiera się, że musi miec rację za wszelka cenę .Zamiast to potraktowac lekko i posmiac się z nami z zabawnego nieporozumienia, to za wszelką cenę usiłujesz udowodnić, że to ty masz rację, a ktoś, kto ci odpowie "musi być winny". Nieładnie, skoro już tak się tu nawzajem pouczamy.
" Polak gorszego sortu"

myszka0807

• Gość
« Odpowiedź #89 dnia: 20 Kwi 2013, 10:54:48 »
No dzien dobry wszystkim VIKAROWCOM.troche mi przykro bo nie moge pozdrowic tych pozostalych. :'(

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #89 dnia: 20 Kwi 2013, 10:54:48 »

porod w Danii+rodzina

Zaczęty przez jaroslawdkDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 6033
Ostatnia wiadomość 17 Lut 2008, 20:18:42
wysłana przez anha
rodzina

Zaczęty przez piotrz01Dział Rodzina ...

Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 4110
Ostatnia wiadomość 14 Sty 2013, 14:57:16
wysłana przez aisak
CAŁA RODZINA W DANII

Zaczęty przez arobar72Dział Rodzina ...

Odpowiedzi: 1
Wyświetleń: 4769
Ostatnia wiadomość 28 Sie 2012, 18:00:35
wysłana przez slaban
Przeprowadzka z rodziną

Zaczęty przez ninczasekDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 13671
Ostatnia wiadomość 24 Paź 2015, 01:43:26
wysłana przez farvela
rodzina 3 osobowa-przymiarki

Zaczęty przez luck_Dział Pomoc!

Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 13665
Ostatnia wiadomość 02 Lis 2007, 11:50:52
wysłana przez malin