Ogólne > Hydepark

CZY DOKTOR JOSEPH MIAL RACJE.....?

<< < (34/44) > >>

happybeti:
A ja odpowiem krótko  ;D 8)
"Wojnę na górze" i dzielenie społeczeństwa po 1989 roku zaczął Wałęsa, aktywnie wspierany przez Kaczyńskich (wówczas jeszcze PC) przeciwko obozowi Mazowieckiego.
Wystarczy?
Można poczytac, albo , jak ja, pamiętać  ;)

makarpoland:
Przeciez Walesa Kaczorow "cisnal", a Michnika nagrodzil pismem ze znaczkiem Solidarnosci...

piotr1:
Dość tego politycznego chlamu na moim wlasnymosobistym wątku...na temat proszę, na temat panie i panowie

happybeti:

--- Cytat: makarpoland w 27 Mar 2013, 12:32:28 ---Przeciez Walesa Kaczorow "cisnal", a Michnika nagrodzil pismem ze znaczkiem Solidarnosci...

--- Koniec cytatu ---

Cooo???
No, widac, jak znasz historię najnowszą ;D ;D ;D. Nie słyszałeś o "Wojnie na górze"???
Naprawdę, poczytaj.Davies to bardzo ładnie w "Historii Polski "opisał .Naprawdę czasem warto sięgnąć po naprawde NIEZALEŻNYCH od nikogo  :). Oj, Makar, Makar...a niby tak się historią interesujesz...
A pismo ze znaczkiem Solidarności rozpirzyli Kaczyńscy w dwa tygodnie :))))!!!Michnik z Tygodnikiem Solidarność nie miał nic wspólnego.
Rany, człowieku, skąd ty bierzesz te swoje "rewelacje"??? ;D ;D ;D

piotr1:
No dobra...Widze ze i tak mnie nikt nie słucha więc żeby jakoś wybrnąć z twarzą, powiem tak- zartowalem 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej