Ogólne > Hydepark
CZY DOKTOR JOSEPH MIAL RACJE.....?
makarpoland:
Ja nie reprezentuje zadnego obozu narodowego. Nie moge zniesc ciaglego zaklamywania polskiej historii i glupot, ktore serwuje sie Polakom od dluzszego czasu. I halo, ale to forum to miejsce gdzie ja mlody i glupi moge cos napisac, nie ? A tu przyjda starzy forumowicze, przylepia latke i swoja prawde (ta sluszna i obiektywna) podadza i dyskretnie powiedza: spadaj mlody :D
Naprawde to jest zalosne. Uwierzcie, ze znam polskie grzeszki, ale w sprawach podstawowywch zawsze bede krzyczal i gadal swoje "glupoty", chocby byly dla was najwieksza glupota. A tak w ogole to staram sie trzymac faktow i nie stosuje wycieczek personalnych, a tu on mnie pelno . mlody, glupi, narodowiec, czytelnik "gazetki" i takie te rozne. Te metody dobrze znamy.
A tak poza tym - lustracja i "polowanie na czarownice" dobrze by zrobilo w naszym kraju. Pilsudski tez byl zbrodniarzem - smial pogonic towarzystwo rozpierdalajace kraj od srodka i zapknac ich w obozach !! A to nieborak jeden ! Powinene demokratycznie z nimi rozmawiac i zrobic referendum czy mozna byc zdrajca albo rozpierdalac i macic !!
makarpoland:
--- Cytat: 1941 w 21 Mar 2013, 20:19:09 ---Paradoksalnie, i to osmiesza caly ten ruch narodowy/nazi, ze oni robia porzadek narodowy poczynajac od swoich rodakow.
Wszystko dla narodu i ojczyzny, jaja jak berety.
--- Koniec cytatu ---
Jakich Rodakow ?
Tych ktorzy zmienilki nazwiska po 44 (i splodzili kolejne pokolenia "staliniatek", ktore rzadza nami do dzis) ? Czy moze od tych, ktorzy ciagle palec slinia i sprawdzaja w ktora wieje ?
1941:
--- Cytat: makarpoland w 21 Mar 2013, 20:46:09 ---Jakich Rodakow ?
Tych ktorzy zmienilki nazwiska po 44 ? Czy moze od tych, ktorzy ciagle palec slinia i sprawdzaja w ktora wieje ?
--- Koniec cytatu ---
Jednak podtrzymuje co napisalem,
Jak dalej sie tak bedziesz ciskal w tym tonie to faktycznie pomysle, ze moze glupi? chociaz niczego takiego nigdzie nie sugerowalem. Raczej oczekuje cierpliwie, kiedy zorjetujesz sie, ze jestes partnerem w dyskusji a nie przemawiasz do grona sluchaczy ze swgo otoczenia ktorzy maja za zadanie Tobie przyklasnac.
happybeti:
Makar, JESTEŚ narodowcem, jakbyś się nie zwał.
Z resztą twoich wywodów nie dyskutuję, bo...ręce opadają ::)...
Co do "młodości", wyjaśniłam już poprzednio, ze nie sama "młodość" jest wadą, tylko zacietrzewienie i głupota.
Chcesz się dalej podniecać tym , co piszesz?{Prosze bardzo, ale raczej w gronie tobie podobnych młodych i łysych. Na mnie osobiście twoje "rewelacje" wrażenia nie robią 8)
Edit:
O, widzę, że 1941 to samo pomyślał :D
makarpoland:
A wy sobie nie przyklaskujecie ? Sluchaj, ja wiem, ze to co pisze nie jest popularne i nie przemawia do wielu, ale ja tez nie wierzylem kiedys w te sprawy o ktorych pisze i mnie pasjonuja. Potrafisz mi odpowiedziec na pytanie co stalo sie z Polska po II wojnei swiatowej ? Nie jest tak jak napisalem ? Polskie elity zostaly zamordowane i zastapione... No wlasnei kim ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej