Ogólne > Hydepark
Danish dream
Jomir:
--- Cytat: waruiny w 10 Kwi 2013, 23:46:18 ---A ja mam Was za elite Polski w Danii. Pomyliłem się. Przepraszam
--- Koniec cytatu ---
Entelygencie miales na mysli?
Entelygenci to masz racje, w mysl "nie bedzie Dun nam... ni dzieci..." siedzom w domach na socjolu i czekajom na lepszo robote... sie w koncu nalezy, nie?
aisak:
--- Cytat: Jomir w 11 Kwi 2013, 21:28:19 ---Entelygencie miales na mysli?
Entelygenci to masz racje, w mysl "nie bedzie Dun nam... ni dzieci..." siedzom w domach na socjolu i czekajom na lepszo robote... sie w koncu nalezy, nie?
--- Koniec cytatu ---
Tam godosz 8). Jasne, ze tak ;D.
newbie12:
--- Cytat: Jomir w 11 Kwi 2013, 08:08:04 ---Ano zmienily sie. Jakies 3 lata temu.
--- Koniec cytatu ---
Przy zapisywaniu sie do szkoly dostalam do podpisania papier, w ktorym jest napisane, ze wlasnie od tego momentu licza mi sie 3 lata nauki. A bylo to rok temu wiec troche mija sie z tym co piszesz.
aisak:
--- Cytat: newbie12 w 13 Kwi 2013, 20:04:08 ---Przy zapisywaniu sie do szkoly dostalam do podpisania papier, w ktorym jest napisane, ze wlasnie od tego momentu licza mi sie 3 lata nauki. A bylo to rok temu wiec troche mija sie z tym co piszesz.
--- Koniec cytatu ---
Bo pewnie miedzy twoja rejestracja w Danii a rozpoczeciem nauki uplynelo niewiele czasu. U mnie to byly 2 miesiace, wiec logiczne dostalam cale 3 lata. Zasada jest taka, zaraz po rejestracji zapisywac sie do szkoly i wtedy no problem.
1941:
Nevbie12 a po jakim czasie pobytu w Danii (rok temu to bylo) zapisales sie do tej szkoly? Tego juz nie dodales.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej