Ogólne > Hydepark

Danish dream

<< < (2/11) > >>

kayutek:
I szkola i jezyk otwieraja mnostwo drzwi. Dodaj do tego odrobine sily przebicia i masz przepis na sukces. Wrecz pozorom latwiejsze niz sie wydaje ;)

aisak:

--- Cytat: kayutek w 10 Kwi 2013, 17:52:59 ---I szkola i jezyk otwieraja mnostwo drzwi. Dodaj do tego odrobine sily przebicia i masz przepis na sukces. Wrecz pozorom latwiejsze niz sie wydaje ;)

--- Koniec cytatu ---
To chyba nie ten dzial. Przepisy kulinarne to dzial obok ;).

Latwo sie mowi, ale.... moze sie pochwalisz wlasnym sukcesem, zeby uwiarygodnic przepis 8)?

kayutek:
Aisak, na pewno zerkne do dzialu obok ;) Gotowac lubie.

Najzwyklejszym na swiecie pedagogiem jestem. I jezyk i szkola i sila przebicia. Moze odrobina szczescia przy tym.  Ale swoje na mopie tez swego czasu odpracowalam ;)

Do szalu mnie zazwyczaj doprowadza zrzedzenie takie jak autora tematu. Jesli ktos ma ambicje na bycie najtansza sila robocza, to nia bedzie. Kazdy inny bedzie ciezko pracowal nad rozwojem jezyka i kwalifikacji.

aisak:

--- Cytat: kayutek w 10 Kwi 2013, 18:41:17 ---Aisak, na pewno zerkne do dzialu obok ;) Gotowac lubie.

Najzwyklejszym na swiecie pedagogiem jestem. I jezyk i szkola i sila przebicia. Moze odrobina szczescia przy tym.  Ale swoje na mopie tez swego czasu odpracowalam ;)

Do szalu mnie zazwyczaj doprowadza zrzedzenie takie jak autora tematu. Jesli ktos ma ambicje na bycie najtansza sila robocza, to nia bedzie. Kazdy inny bedzie ciezko pracowal nad rozwojem jezyka i kwalifikacji.

--- Koniec cytatu ---
Wiesz co, pedagogu najzwyklejszy ;). Wiedze masz, to powinienes wiedziec, ze w zyciu jest roznie: niektorym jest latwiej, niektorym trudniej... z roznych powodow. Ale nie mierzmy wszystkich ta sama miara, bo sam wiesz, jakes pedagog 8), ze uogolnienia sa najgorsze: ten glupi, a ten jeszcze...sprytniejszy ;D

1941:
A jak juz przy kulinariach tak przypadkiem, to jak to jest :

Zjadac móżdżek, czy rozumek?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej