Ogólne > Rodzina ...

renta w danii

<< < (4/5) > >>

varszafiak:

--- Cytat: horta w 16 Kwi 2013, 09:26:47 ---Bardzo jestes madrym czlowiekiem.Poczytaj troche o tej chorobie.W duzej ilosci  przypadkow konczy sie samobujstwem ,lub szpitalem psyhiatrycznym.W danii jest tych placowek bardzo duzo.Poczytaj to zobaczycz.Depresja jest bardzo powazna choroba i to nie jest zalamanie,lub zle samopoczucie.To jest choroba ukryta a gdy juz ja sie stwierdzi ,ciezko jest ja wyleczyc.Depresja to nie jest samo zle nastawienie do swiata, zycia ,czy niechec.Jest to potworna choroba.Jestem zywa ,energiczna, zawsze mnie pelno i robie duzo zeczy,praca,szkola, dom, dziecko,sport, rower ,konie i brak mi czasu,smieje sie ciesze i jestem szczesliwa. A nagle przychodzi dzien ze chce sie zabic.Ze to co robie jest do dupy! nic nie warte.Nie chce wstac z lozka.Nie chce nikogo widziec.Nie chce rozmawiac,Wymiotuje , mam zawroty glowy, widze mgle,.....i pelno roznych obiawow.Przede wszystkim mysli mnie zabijaja.Co ja tu robie, po co ja  zyje??Wspomnienia, smierc rodzica, nieudane zycie, ile let zmarnowalam.Jestem stara.

--- Koniec cytatu ---
Polowe tych objawow to mam czesto w niedziele rano.

happybeti:
Hm...a czy na dysleksje można rentę dostać ?  8)

Baumi:

--- Cytat: varszafiak w 16 Kwi 2013, 10:26:20 ---Polowe tych objawow to mam czesto w niedziele rano.

--- Koniec cytatu ---

Z ust mi to wyjąłeś  8)

andrejos:
Rzadko cokolwiek pisze ale znow szlag mnie trafia.Ktos pisze o swojej chorobie robiac kilka bledow i od razu jakies pipy sie dopier..laja nie majac nic innego do dodania. Idealy w d..e kopane.Zeby tylko komus szpilke wbic.

andrejos:

--- Cytat: Baumi w 16 Kwi 2013, 12:53:54 ---Z ust mi to wyjąłeś  8)

--- Koniec cytatu ---
Szkoda ze czegos innego nie wyjeli ci z ust ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej