Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (6/169) > >>

RybkaWillego:
Jeżeli chodzi o dobrą diete to ja polecam Dukana. Dieta białkowa bardzo skuteczna. Ja w pierwszych 4 miesiącach schudłam 20 kilo. Jak na razie waga się utrzymuje więc oby tak dalej.

1941:

--- Cytat: RybkaWillego w 16 Kwi 2013, 20:11:18 ---Jeżeli chodzi o dobrą diete to ja polecam Dukana. Dieta białkowa bardzo skuteczna. Ja w pierwszych 4 miesiącach schudłam 20 kilo. Jak na razie waga się utrzymuje więc oby tak dalej.

--- Koniec cytatu ---

Boziu moja 20? to ja bym wazyl gdzies 58 kilo, nie dziekuje! Zostaje przy sernikach i sie opycham.

czesio:

--- Cytat: 1941 w 16 Kwi 2013, 20:07:22 ---Czesio to zabrzmialo, jakbys caly "testosteron zjadl" tu na forum, wow!

A mozesz tak napisac koledze piotrowi i mnie co Ty w wojsku robiles?

--- Koniec cytatu ---

jak wy biegaliście przez 1-1,5 roku za darmo po poligonach itp

ja robiłem miedzy narodowe  uprawnienia trenerski w sztukach walki :)

aisak:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 17:55:01 ---foki nie mam w domu bo moja zona po porodzie po 5 mies wróciła do normalnej figury - a co do fok to porównaj jak spasione osoby wyglądem przypominają foki itp bo na pewno nie sylwetkę człowieka

co do mojej wiedzy to może jestem początkującym ( 12 lat siłownia ) i doradzam ludziom co wychodzą na scenę i równie mogę z endokrynologiem dyskutować na temat ciała i co sie z nim dzieje czyli wiem na ten temat wszystko :)

no może nie wyglądam bo mam 25kg nadwagi w postaci mięśni :)

a że tak pisze o osobach otyłych to dla tego że same nie mają do siebie i własnego ciała szacunku  8)

--- Koniec cytatu ---
a jak z szyja, widac jeszcze ;)?
Spasuj o otylych, niektorzy sa tacy w wyniku choroby... co ma tu szacunek do czego :o?

czesio:

--- Cytat: RybkaWillego w 16 Kwi 2013, 20:11:18 ---Jeżeli chodzi o dobrą diete to ja polecam Dukana. Dieta białkowa bardzo skuteczna. Ja w pierwszych 4 miesiącach schudłam 20 kilo. Jak na razie waga się utrzymuje więc oby tak dalej.

--- Koniec cytatu ---

ta dieta jest bardzo szkodliwa dla organizmu, dla tego dukana odebrali uprawnienia lekarskie za tą dietę, jest wyniszczająca dla organizmu.

a to że waga sie utrzymuje to jakoś nie wierze, a jeśli dalej ją stosujesz to zbadaj nerki i organy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej