Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (7/169) > >>

aisak:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 18:00:58 ---A co do odrzywek i suplementów i mego wyżartego mózgu - to tylko świadczy o twojej wiedzy ograniczonej na ten temat, ale ok 80% ludzi co nie ma pojęcia uważa że suplementy to sterydy = śmierć :) choć żrą witamine c co jest 3x bardziej szkodliwa

--- Koniec cytatu ---
Te 25 kg cie przydusza widze, a wiesz zapewne, co oznacza niedotlenienie dla mozgu i procesow myslowych ;)? Nie bede sie z Toba scigala na lat, chociaz kilkanascie tez mam w sporcie i to bez dodatkowych 25kg ;).

Poz tym temat, nie otwieralam, by ktos obrazal tych, co jeszcze nie zaczeli. Wrecz przeciwnie, chcialabykm zachecic ludzi do wiekszej aktywnosci i zdrowego spojrzenia na kwestie odzywiania.

Jesli Ty natomiast tesknisz do fok, to zafunduj sobie taka, moze to jakis gleboki kompleks, co ;D?

A jak masz wiedze, to podziel sie,ok? Chetnie poslucham i czegos nowego sie naucze :)

czesio:

--- Cytat: aisak w 16 Kwi 2013, 20:32:14 ---a jak z szyja, widac jeszcze ;)?
Spasuj o otylych, niektorzy sa tacy w wyniku choroby... co ma tu szacunek do czego :o?

--- Koniec cytatu ---

przepraszam nie pisze o osobach chorych tylko leniwych a chorych jest parę % a reszta to lenie, znam wiele takich osób co tylko siedzą i gadają o tym jak zaczną cwiczyć i dietach i na tym sie kończy

100% moich znajomych by chciało wyglądać jak ja ale mają zapału na 2 tyg

w tym wszystkim chodzi o to żeby nauczyć się tym żyć bo inaczej sie nie da :) to tak jak z pływaniem albo płyniesz albo toniesz

aisak:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 20:35:25 ---ta dieta jest bardzo szkodliwa dla organizmu, dla tego dukana odebrali uprawnienia lekarskie za tą dietę, jest wyniszczająca dla organizmu.

a to że waga sie utrzymuje to jakoś nie wierze, a jeśli dalej ją stosujesz to zbadaj nerki i organy

--- Koniec cytatu ---
Masz calkowita racje. Ta dieta jest wyniszczajaca, ALEtylko wtedy gdy stosujesz ja bardzo rygorystycznie, przez dlugi czas. Ja stosuje ja od mniej wiecej 10 lat, z nerkami wszystko ok, nie raz badalam, dla swietego spokoju :). Tylko, ze powtarzam, nie stosuje tej diety rygorystycznie, odpuszczam, doladowuje weglami, jak czuje , ze musze, dodaje mnostwo warzyw i owocow. Czyli modyfikuje sluchjac wlasnego organizmu.

czesio:

--- Cytat: aisak w 16 Kwi 2013, 20:37:05 --- Te 25 kg cie przydusza widze, a wiesz zapewne, co oznacza niedotlenienie dla mozgu i procesow myslowych ;)? Nie bede sie z Toba scigala na lat, chociaz kilkanascie tez mam w sporcie i to bez dodatkowych 25kg ;).

Poz tym temat, nie otwieralam, by ktos obrazal tych, co jeszcze nie zaczeli. Wrecz przeciwnie, chcialabykm zachecic ludzi do wiekszej aktywnosci i zdrowego spojrzenia na kwestie odzywiania.

Jesli Ty natomiast tesknisz do fok, to zafunduj sobie taka, moze to jakis gleboki kompleks, co ;D?

A jak masz wiedze, to podziel sie,ok? Chetnie poslucham i czegos nowego sie naucze :)

te 25kg mam niżej głowy wiec nic na głowę mi nie siada - ok może za ostro pojechałem ale wychodzi zmeczenie ludzmi itp

ok jak chcesz moge ci pomóc napisz co chcesz wiedzieć to ci odpiszę

--- Koniec cytatu ---

piotr1:
czeslaw, nie napinaj tak za bardzo swojej 25kilogramowej nadwagi miesniowej....nie chcialem blysnac, po prostu napisalem posta...nie widze powodu dla ktorego musialbym tu blyszczec tutaj przed jakims trenerem fitnesu...ale z tym 100 ton to przesadziles troszke...przeciez to sa 4 duze naczepy tira...no- chyba ze wozkiem widlowym, to tak, zwracam honor...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej