Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
aisak:
--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 20:46:21 ---te 25kg mam niżej głowy wiec nic na głowę mi nie siada - ok może za ostro pojechałem ale wychodzi zmeczenie ludzmi itp
ok jak chcesz moge ci pomóc napisz co chcesz wiedzieć to ci odpiszę
--- Koniec cytatu ---
Fajnie :)
Pisz , co polecasz? Dla kobiet? Dla mezczyzn? Dieta, do wakacji? Cwiczenia?
aisak:
--- Cytat: RybkaWillego w 16 Kwi 2013, 20:11:18 ---Jeżeli chodzi o dobrą diete to ja polecam Dukana. Dieta białkowa bardzo skuteczna. Ja w pierwszych 4 miesiącach schudłam 20 kilo. Jak na razie waga się utrzymuje więc oby tak dalej.
--- Koniec cytatu ---
Rybka uwazaj, odejdz z restykcyjnej diety. Za duzy spadek. bedzie efekt jojo. Zwielokrotniny. Dodaj wegle zlozone...
czesio:
--- Cytat: 1941 w 16 Kwi 2013, 20:46:54 ---Rozumiem, ze razem z Romkiem Polko? Czy to jakis pionek?
Bo widzisz jak my po poligonach biegalismy to nas uczyli jak strzelac do trenerow z uprawnieniami miedzynarowodymi.
--- Koniec cytatu ---
i co dalej strzelacie - bo ja jak byłem mały to też strzelałem z pistoletów na wodę tylko czasu nie straciłem bo to była zabawa dzieci ok jak byś został na zawodowego to ok zwracam honor
aisak:
--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 20:54:29 ---i co dalej strzelacie - bo ja jak byłem mały to też strzelałem z pistoletów na wodę tylko czasu nie straciłem bo to była zabawa dzieci ok jak byś został na zawodowego to ok zwracam honor
--- Koniec cytatu ---
Piszesz madrosci, czy sie przekomarzasz ;)?
czesio:
--- Cytat: aisak w 16 Kwi 2013, 20:52:20 ---Fajnie :)
Pisz , co polecasz? Dla kobiet? Dla mezczyzn? Dieta, do wakacji? Cwiczenia?
--- Koniec cytatu ---
do takiego pytania moge tylko napisać - dieta + trening siłowy + aerobowy + suplementy
bo wiecej co mogę napisać jak kazdy jest inny i ma inne zapotrzebowanie kaloryczne inne geny itp
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej