Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (10/169) > >>

1941:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 20:54:29 ---i co dalej strzelacie - bo ja jak byłem mały to też strzelałem z pistoletów na wodę tylko czasu nie straciłem bo to była zabawa dzieci ok jak byś został na zawodowego to ok zwracam honor

--- Koniec cytatu ---

Naleze do klubu strzeleckiego, jakies pytania jeszcze? Sukcesow wielkich brak, ale celnosc niezla i skupienie ok., specjalnosc pistolet. czyli krotka.

happybeti:
Czesiu, mylisz się, nie każda "laska" ogląda się za "napakowanymi" karkami. No, chyba, że takie same "mądre", jak ty, to się zgodzę. Jesteś śmieszny w swoim narcyźmie, ale ...w sumie...co mnie to  8) ;D.Napawaj się swoimi mięśniami, jak nie masz czym innym. 1941 dobrze pisze- lepiej było do szkoły chodzić  ;D.

aisak:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 20:57:20 ---do takiego pytania moge tylko napisać - dieta + trening siłowy + aerobowy + suplementy

bo wiecej co mogę napisać jak kazdy jest inny i ma inne zapotrzebowanie kaloryczne inne geny itp

--- Koniec cytatu ---
Masz racje. Podajemy przyklad: kobieta, 165cm, 75kg, wiek...ok 45-50, nigdy nie cwiczyla, diety oczywiscie z "Pani domu" ;)

Ile powinna zrzucic? Jaki trening, jakie posilki?

Pokusisz sie :)?

1941:

--- Cytat: happybeti w 16 Kwi 2013, 21:00:58 ---Czesiu, mylisz się, nie każda "laska" ogląda się za "napakowanymi" karkami. No, chyba, że takie same "mądre", jak ty, to się zgodzę. Jesteś śmieszny w swoim narcyźmie, ale ...w sumie...co mnie to  8) ;D.Napawaj się swoimi mięśniami, jak nie masz czym innym. 1941 dobrze pisze- lepiej było do szkoły chodzić  ;D.

--- Koniec cytatu ---

Nie zapomnij, ze na poligonach biegalem! To glupek ze mnie jak sie patrzy.

czesio:

--- Cytat: 1941 w 16 Kwi 2013, 20:59:37 ---Naleze do klubu strzeleckiego, jakies pytania jeszcze? Sukcesow wielkich brak, ale celnosc niezla i skupienie ok., specjalnosc pistolet. czyli krotka.

--- Koniec cytatu ---

ok to fajnie zwracam honor złapałeś zajawkę i to bardzo fajnie powodzenia dalej  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej