Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
happybeti:
--- Cytat: MalaCzarna w 10 Maj 2013, 21:12:48 ---Gdybyś czytała zauważyłabyś już wcześniej że mam dość twojego wtrącania się . (i nie tylko ja ,takie wpisy też były)
GRZECZNIE przecież ci to wyjaśniłam ! reaguj nastepnym razem od razu i będzie ok!
--- Koniec cytatu ---
MC, primo, mów za siebie, nie podpierając się jakimiś bliżej niezidentyfikowanymi "wcześniejszymi wpisami:, ok?
Secundo- kimże Ty jesteś, by komuś mówić, co mu wolno, a czego nie, na forum?
Aisak nikomu nie ubliża, wypowiada się z zachowaniem zasad kultury wypowiedzi itd (w przeciwieństwie do takiego czesia,np), więc podstaw nie masz .
Chyba przeginasz, zacz\ynając z nia tu jakąś prywatna wojenkę o nic, co?
A może o "coś" ?
Bo jeśli tak, to powiedz to głośno, a nie "uprzyjemniaj życie " na forum, bo to żałosne.
Szczerze i z dobrego serca napisałam, nie chcesz, nie słuchaj ;)
1941:
--- Cytat: happybeti w 10 Maj 2013, 21:19:35 ---MC, primo, mów za siebie, nie podpierając się jakimiś bliżej niezidentyfikowanymi "wcześniejszymi wpisami:, ok?
Aisak nikomu nie ubliża, wypowiada się z zachowaniem zasad kultury wypowiedzi itd (w przeciwieństwie do takiego czesia,np), więc podstaw nie masz .
A może o "coś" ?
Bo jeśli tak, to powiedz to głośno, a nie "uprzyjemniaj życie " na forum, bo to żałosne.
--- Koniec cytatu ---
To juz nie chcecie spotkan w realu???? :D
psychopata:
Mialem takie podejrzenia w polowie programu, ze moze z dieta zadzialaby lepiej ;) Ale drugi raz sie przez Weidera nie przeczolgam, trzeba bedzie innymi metodami.
Co do mlodego Apolla, wizja kuszaca, acz nierealna, wystarczyloby mi tyle, zeby nie wygladac na starego satyra ;)
aisak:
--- Cytat: happybeti w 10 Maj 2013, 21:19:35 ---MC, primo, mów za siebie, nie podpierając się jakimiś bliżej niezidentyfikowanymi "wcześniejszymi wpisami:, ok?
A może o "coś" ?
--- Koniec cytatu ---
dziekuje :)
Przepraszam, troche posmiece znowu....
Moze sie wreszcie dowiem o co MC chodzi... Bo wbijanie dlugich szpil wszedzie , gdzie to tylko mozliwe, sugerowanie pewnych zachowan....hmm.... nie chcialabym potem uslyszec plotki z privow, ze np jestem psychicznie chora lub... cos rownie milego...
MC cos masz ( a masz, jak widze...) pisz szczerze i otwarcie... nie jestem idealna, rowniez mam duzo za uszami..., moglam Cie urazic nieswiadomie, ale za jasna cholefcie nie wiem, czym....
Jesli tak, to przepraszam...
aarhusN:
--- Cytuj (zaznaczone) ---Zeby wrocic do tematu; miesien piwny mi przez zime urosl i chcac sie go pozbyc, wykonalem sumiennie caly program slynnej aerobowej 6 Weidera. Powiem Wam tyle, nie dziala tak, jak obiecuja i jak mozna tu i owdzie przeczytac, a ostatnie dwa tygodnie sa naprawde ciezkie do zniesienia. Wysilek niewspolmierny do efektow.
--- Koniec cytatu ---
tymi cwiczeniami na pewno wzmocnisz i nieznacznie powiekszysz swoje miesnie,ale jezeli chodzi o spalenie tkanki tluszczowej to dieta i aeroby ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej