Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
aarhusN:
jak bylem mlody to tez bylem murzynem i robilem tak o:
//www.youtube.com/watch?v=-d0MNi0Zehk
;D ;D ;D ;D
czesio:
--- Cytat: aisak w 10 Maj 2013, 20:01:22 ---Dzieki w imieniu baranow :).
Wlasnie o tym pisze. Czytaj, ze zrozumieniem :). Laik kupi podrobe i sie powaznie rozchoruje...w najlepszym wypadku. Wiec mysl, prosze, przy pisaniu, jesli cos polecasz nowicjuszom, ok? Bo to niebezpieczna zabawa....
--- Koniec cytatu ---
nie wiem co z tobą jest ( pojechany beret ) nie jesteś tu sama wszedzie zostawiasz smród komentami drażniąc ludzi
a czy ktoś kupi podróbę w dupi.....e to mam nie jestem aniołem stróżem ale ty pewnie uchronisz ludzi przed podróbami leków ubrań itp medal dla ciebie jestes zajebista - zajmij sie czymś oprócz wkurwiania ludzi bo niedługo na forum to zostaniesz sama o przepraszam jest tez tu drugi taki kwiatek zero wiedzy w temacie ale szczeknąć coś musi 30 stron tematu a do wykorzystania 1st reszta komenty z dupy - chcecie gwiazdować to do idola itp startujcie - a bym zapomniał teraz to normalne cwaniakowanie przed kompem bo w realu jest się manekinem
piotr1:
--- Cytat: czesio w 11 Maj 2013, 09:40:31 --- nie wiem co z tobą jest ( pojechany beret ) nie jesteś tu sama wszedzie zostawiasz smród komentami drażniąc ludzi
a czy ktoś kupi podróbę w dupi.....e to mam nie jestem aniołem stróżem ale ty pewnie uchronisz ludzi przed podróbami leków ubrań itp medal dla ciebie jestes zajebista - zajmij sie czymś oprócz wkurwiania ludzi bo niedługo na forum to zostaniesz sama o przepraszam jest tez tu drugi taki kwiatek zero wiedzy w temacie ale szczeknąć coś musi 30 stron tematu a do wykorzystania 1st reszta komenty z dupy - chcecie gwiazdować to do idola itp startujcie - a bym zapomniał teraz to normalne cwaniakowanie przed kompem bo w realu jest się manekinem
--- Koniec cytatu ---
czeslaw, przeciez ty pierwszy zaczales o podróbach mowic a aisak ci odpowiedziala wiec o co ci kaman, ociec?
druga rzecz- ona przedstawia swoje racje a ty swoje, jako ze to dyskusja publiczna...
trzecia rzecz- nie tobie, panie przerosnieta maso miesniowa, decydowac kto sie moze odzywac a kto nie moze...
zalozyles swoj watek sterydowy?- ok, moze ktos tam zajrzy- ale nie mow komus zeby wyperdzielal, a zwlaszcza w taki chamski sposob
moze cie uswiadomie bo nie ogarniasz, gdy publicznie z kims rozmawiasz, tez czasem odchodzisz od tematu, potem wracasz- mi sie wydaje ze tu jest podobnie..czesiu, to nic osobistego, ale nie badz prostak, gdyz daze cie sympatia poniewaz posiadasz pewna wiedze ktora mozna przeczytac...wiec na uspokojenie proponuje ci- zrob sobie zastrzyk, czy zażyj tabletke na przyrost i sie zrelaksuj a nie bierz wszystkiego tak do siebie 8)
mysle tez ze nikt tu nie cwaniakuje ale po prostu wypowiada swoja opinie...acha, apropo manekinow..albo moze nie bo sie obrazisz i mnie tez powyzywasz...zaproponuje ci cos czeslaw- mysl..ot, po prostu
piotr1:
nie moge zmodyfikowac juz poprzedniego wpisu wiec dodam i sie poprawie zeby sprawiedliwie bylo- watek nie tylko sterydowy ;)
czesio:
--- Cytat: piotr1 w 11 Maj 2013, 15:07:45 ---nie moge zmodyfikowac juz poprzedniego wpisu wiec dodam i sie poprawie zeby sprawiedliwie bylo- watek nie tylko sterydowy ;)
--- Koniec cytatu ---
hgh to nie sterydy a tematu sterydów za bardzo nie poruszałem - wiec przepraszam już nie bede tu mieszał ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej