Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (11/169) > >>

aisak:

--- Cytat: happybeti w 16 Kwi 2013, 21:00:58 ---Czesiu, mylisz się, nie każda "laska" ogląda się za "napakowanymi" karkami. No, chyba, że takie same "mądre", jak ty, to się zgodzę. Jesteś śmieszny w swoim narcyźmie, ale ...w sumie...co mnie to  8) ;D.Napawaj się swoimi mięśniami, jak nie masz czym innym. 1941 dobrze pisze- lepiej było do szkoły chodzić  ;D.

--- Koniec cytatu ---
Betti, oj  tam,  oj tam. Rozgladamy sie tak samo, jak faceci za laskami ;). Nie ma co sie oszukiwac. Ale oczywiscie, jesli nic nie ma pod kopula, to....szkoda czasu i atlasu 8).

Ale jestem pewna, ze czesio tylko zgrywa pakera ;)... Zreszta przekonamy sie zaraz, a nuz cos ciekawego nam zapoda :)

aisak:
Hejka ludziska, do tematu, do tematu >:(

Albo na silke ;), do wyboru ;D

czesio:

--- Cytat: happybeti w 16 Kwi 2013, 21:00:58 ---Czesiu, mylisz się, nie każda "laska" ogląda się za "napakowanymi" karkami. No, chyba, że takie same "mądre", jak ty, to się zgodzę. Jesteś śmieszny w swoim narcyźmie, ale ...w sumie...co mnie to  8) ;D.Napawaj się swoimi mięśniami, jak nie masz czym innym. 1941 dobrze pisze- lepiej było do szkoły chodzić  ;D.

--- Koniec cytatu ---

to ty tak uważasz bo kobieta naturalnie wybiera najzdrowiej wygladającego samca a jak mówi inaczej to kłamie :)

i to jest naukowo udowodnione :)

happybeti:
Aisak- pewnie, że się rozglądamy, ale akurat karki nie w moim typie kompletnie ::)- błeeee. Dla mnie facet do popatrzenia ,owszem, ma byc zgrabny, a "mięśniakowstwo " i ABS to wykluczją ;D.
I "najzdrowiej wyglądający" - patrz wyżej- owszem, szczupły, w miarę wysportowany, ale, na litość, nie z 25 kg nadwagi mięśniowej  ;D ;D ;D.
toż to mutant jakiś, nie facet.A co to ma wspólnego ze zdrowiem????
Okaże się za kilka lat, gdy Czesiowi od odżywek i "pakowania" siądzie to i tamto  ;D 8)

czesio:

--- Cytat: aisak w 16 Kwi 2013, 21:02:27 --- Masz racje. Podajemy przyklad: kobieta, 165cm, 75kg, wiek...ok 45-50, nigdy nie cwiczyla, diety oczywiscie z "Pani domu" ;)

Ile powinna zrzucic? Jaki trening, jakie posilki?

Pokusisz sie :)?

--- Koniec cytatu ---

powiem ci tak w takim wieku to najpierw wizyta u lekarza wszystkie badania profil lipidowy + hormony i wtedy można coś zacząć myśleć itp ale na pewno początek bardzo wolny spacerki i lekie rozciąganie a jak wyniki ok można działać z dieta i siłownią :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej