Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
czesio:
--- Cytat: happybeti w 12 Maj 2013, 19:23:19 ---No, właśnie.
Nie sa to ani leki, ani ich składniki, tylko syntetyczne hormony i żaden normalny lekarz zdrowemu człowiekowi czegoś takiego nie zapisze, bo to tak, jakbys zafundował komuś nadczynność tarczycy, która oprócz tego, że charakteryzuje się podwyższonym metabolizmem, ma i swoje skutki uboczne i negatywne, oczywiście. Ale kto by się tym przejmował, chcąc uzyskac "rzeźbę", prawda ? ;D 8)
Środkiem leczniczym powszechnie stosowanym w Europie jest lewotyroksyna sodowa, a to nie to samo, co sztuczny hormon.
Wytknęłam ci tylko , że wklejasz, nie czytając , sam nie wiedząc, co.
Wkleiłeś tekst o TERAPII.
Jeśli nie rozumiesz znaczenia tego słowa, sprawdź w słowniku.
hormony to nie leki - jebnij sie w pacynę - napisze tylko h....j ci obok dupy byś przyjemnosci nie miała
A w ogóle to wracaj do siebie i tam się wyżywaj.
--- Koniec cytatu ---
aisak:
--- Cytat: czesio w 12 Maj 2013, 19:30:44 ---
--- Koniec cytatu ---
Czlowieku, ale hamuj ,co :-\? Do kobiety mowisz..., mowi Ci to cos?
Kurcze, cos z Toba nie tak jednak..... masz bardzo silne wahania nastroju...
aisak:
--- Cytat: czesio w 12 Maj 2013, 18:28:14 ---dla twej suplementacji mózgu - t3 t4 takie leki nie istnieją
cytomel = t3 - syntetyczny hormon tarczycy t4 tyroksyna ;D
--- Koniec cytatu ---
dzizes :o
happybeti:
czesio, jak cytujesz, bądź łaskaw swojego rynsztoku nie mieszać z moją wypowiedzią. To proste- piszesz po nawiasie, najlepiej zacząć od "enter" .
Ja w przeciwieństwie do ciebie umiem powiedzieć, o co mi chodzi .Mam wystarczający zasób słów.
Swoim zachowaniem tu tylko potwierdzasz, ze jesteś prymitywnym mięśniakiem, który nie rozumie, co znaczy dyskusja i gdy ktoś mówi coś innego, niż ty, reagujesz agresją, nie argumentami. Oj, dobrze, że te amstaffy w Danii zakazane, bo strach się bać , co taki buchający agresją koleś mógłby zrobić z takim psem.
To nadmiar czy odstawienie tak na ciebie działa?
aisak:
--- Cytat: happybeti w 12 Maj 2013, 20:27:32 ---czesio, jak cytujesz, bądź łaskaw swojego rynsztoku nie mieszać z moją wypowiedzią. To proste- piszesz po nawiasie, najlepiej zacząć od "enter" .
Ja w przeciwieństwie do ciebie umiem powiedzieć, o co mi chodzi .Mam wystarczający zasób słów.
Swoim zachowaniem tu tylko potwierdzasz, ze jesteś prymitywnym mięśniakiem, który nie rozumie, co znaczy dyskusja i gdy ktoś mówi coś innego, niż ty, reagujesz agresją, nie argumentami. Oj, dobrze, że te amstaffy w Danii zakazane, bo strach się bać , co taki buchający agresją koleś mógłby zrobić z takim psem.
To nadmiar czy odstawienie tak na ciebie działa?
--- Koniec cytatu ---
No...wlasnie, typowy przyklad na to, co sie dzieje, gdy czlowiek bierze a potem odstawia. A takze, ze sport to zdrowie. Ludzie czytajac jego wypowiedzi nasycone agresja beda sie obawiac juz calkowicie wkroczenia na silownie, jesli z niej wychodzi sie, hmm...w taki specyficznym stanie... Z tak duza hustawka nastrojow...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej