Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (97/169) > >>

aisak:

--- Cytat: Krakers w 15 Maj 2013, 22:31:14 ---eee ... ja nie wiem o czym chłopaki na czacie, pewnej wiedzy się nie puszcza w eter ... to pewnie o samochodach, komputerach albo ćwiczeniach rozprawiali :P

No a teraz, w warunkach duńskich, to Ty ile razy w tygodniu byś mogła?  :P

--- Koniec cytatu ---
Obecnie nawet codziennie. Takie mam... zapotrzebowanie ;)

Krakers:
A, no bo jak zobaczyłem gotową rozpiskę, to pominąłem, moja wina! ;)

Ale:
"Utrzymanie wagi - 1600 kcal dziennie" - no właśnie, bo jednej kobietce starczy ... ciiii ... teraz o czymś innym! :P ... 1600kcal, innej 2000kcal, a jeszcze inna może jeść 2500kcal dziennie, bo tyle wynosi jej zapotrzebowanie, zatem ... i teraz odniosę się do:
" Ja pisze dla ludzi, takich jak ja-laikow, nie chce mi sie bawic w wiedze szczegolowa, bo jej minusem jest to... ze kazdy w pewnym momencie zaczyna ziewac..." - takie dietkowanie jest bez sensu  :-X - to tak jak jazda samochodem z zamkniętymi oczami.

O, jeśli chodzi o samochody, jazdę to kawał o blondynce, która właśnie co "zdała prawko" i mówi do swojej koleżanki:
Pojechałybyśmy do Hiszpanii, tylko ktoś musiałby mi wyprowadzić samochód z garażu  ;)

--- Cytat: aisak w 15 Maj 2013, 22:41:33 ---Obecnie nawet codziennie. Takie mam... zapotrzebowanie ;)

--- Koniec cytatu ---
yyy ...  :o ... nie ... no ... teraz to musisz doprecyzować!  :)

aisak:

--- Cytat: Krakers w 15 Maj 2013, 22:49:15 ---A, no bo jak zobaczyłem gotową rozpiskę, to pominąłem, moja wina! ;)

Ale:
"Utrzymanie wagi - 1600 kcal dziennie" - no właśnie, bo jednej kobietce starczy ... ciiii ... teraz o czymś innym! :P ... 1600kcal, innej 2000kcal, a jeszcze inna może jeść 2500kcal dziennie, bo tyle wynosi jej zapotrzebowanie, zatem ... i teraz odniosę się do:
" Ja pisze dla ludzi, takich jak ja-laikow, nie chce mi sie bawic w wiedze szczegolowa, bo jej minusem jest to... ze kazdy w pewnym momencie zaczyna ziewac..." - takie dietkowanie jest bez sensu  :-X - to tak jak jazda samochodem z zamkniętymi oczami.

O, jeśli chodzi o samochody, jazdę to kawał o blondynce, która właśnie co "zdała prawko" i mówi do swojej koleżanki:
Pojechałybyśmy do Hiszpanii, tylko ktoś musiałby mi wyprowadzić samochód z garażu  ;)

--- Koniec cytatu ---
Juz biegne, bo najlepiej... osobiscie. Zaczekaj :)

1941:

--- Cytat: aisak w 15 Maj 2013, 22:40:42 ---Dzizas, super. Nie skomentuje, foch..., albo...
Czytaj ze zrozumieniem, ciacho ;)

160kcl :o? Troche malo, nie uwazasz? A efekt jojo po takiej, hmmmm... dietce? 350kcal-400kcal, na posilek, mysle jest optymalnie, ale tu chyba jest podane, czy nie :o?

Ja pisze dla ludzi, takich jak ja-laikow, nie chce mi sie bawic w wiedze szczegolowa, bo jej minusem jest to... ze kazdy w pewnym momencie zaczyna ziewac...

Ale zapraszam, podziel sie swoja i..wiesz, ze szczerze mowie :)

--- Koniec cytatu ---

To ja tez szczerze.
Jem wszystko na co mam ochote i ile mam ochote, zadnych kalorii nie licze. Tak jakos sie sklada ze moja budowa caly czas jest podobna. Wiec czy to nie zalezy od fizjologii danego czlowieka? Pewnej tendencji u czlowieka sie nie zmieni, budowy tez bez interwencji chirurgicznych np.
Oczywiste dla mnie sa przypadki chorobowe, co jest zupelnie inna bajka.
Dlatego tez, jezeli kobieta np. ma silna budowe to zeby nie wiem co robila nie wyrobi sobie sylwetki modelki bo poprostu ma inna budowe. Moze byc swietna zapasniczka np. ;)

aisak:

--- Cytat: Krakers w 15 Maj 2013, 22:49:15 ---A, no bo jak zobaczyłem gotową rozpiskę, to pominąłem, moja wina! ;)

Ale:

--- Koniec cytatu ---
A ile prosilam, zebys cos z sensem napisal :o?
Ja tu jestem od... bezsensu :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej