Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (98/169) > >>

Krakers:

--- Cytat: aisak w 15 Maj 2013, 22:50:38 ---Juz biegne, bo najlepiej... osobiscie. Zaczekaj :)

--- Koniec cytatu ---

Eh, wiedziałem, że chcesz mnie wykorzystać!   :P - myślisz, że nie dostrzegłem tej "ukrytej" aktywności, na której to Twoje ... yyy ... no ciało ... skorzysta  :P
- ten bieg to sprintem? ;)

"A ile prosilam, zebys cos z sensem napisal ?" - manipulatorka  :P

1941 - z tym to różnie bywa, kiedyś było tak, że ludzie jedli, gdy byli głodni, obecnie ludzie jedzą z różnorakich powodów, zatem jak ktoś ma kontrolę nad tym ile dostarcza, wie ile potrzebuje ... to może zrobić ze swoim ciałem (odpowiednia wiedza się przyda) cokolwiek zechce. Widocznie Twój organizm posiada odpowiednią samokontrolę :) - gdybyś jadł "za dużo" to efekty byłyby widoczne ;)

aisak:

--- Cytat: Krakers w 15 Maj 2013, 22:59:26 ---Eh, wiedziałem, że chcesz mnie wykorzystać!   :P - myślisz, że nie dostrzegłem tej "ukrytej" aktywności, na której to Twoje ... yyy ... no ciało ... skorzysta  :P
- ten bieg to sprintem? ;)

"A ile prosilam, zebys cos z sensem napisal ?" - manipulatorka  :P

1941 - z tym to różnie bywa, kiedyś było tak, że ludzie jedli, gdy byli głodni, obecnie ludzie jedzą z różnorakich powodów, zatem jak ktoś ma kontrolę nad tym ile dostarcza, wie ile potrzebuje ... to może zrobić ze swoim ciałem (odpowiednia wiedza się przyda) cokolwiek zechce. Widocznie Twój organizm posiada odpowiednią samokontrolę :) - gdybyś jadł "za dużo" to efekty byłyby widoczne ;)

--- Koniec cytatu ---
Manipulatorka 8)

A genetyke bierzesz pod uwage?

Krakers:
Hmm ... a co to jest genetyka? - może genetyka to ... postrzeganie danej osoby przez pryzmat jej obecnej sylwetki? - tylko, czy ta obecna sylwetka jest efektem, czy też może przyczyną (w sensie, że coś ... kogoś w taki sposób ukształtowało)?

No to udało mi się ... zmanipulować, bo uważasz siebie za manipulatorkę  8) ;)

1941:

--- Cytat: aisak w 15 Maj 2013, 23:11:53 ---Manipulatorka 8)

A genetyke bierzesz pod uwage?

--- Koniec cytatu ---

Genitalia mam w porzadku, biore bardzo pod uwage! Otaczam szczegolna dbaloscia i troska ;)

Cyt.  1941 - z tym to różnie bywa, kiedyś było tak, że ludzie jedli, gdy byli głodni, obecnie ludzie jedzą z różnorakich powodów, zatem jak ktoś ma kontrolę nad tym ile dostarcza, wie ile potrzebuje ... to może zrobić ze swoim ciałem (odpowiednia wiedza się przyda) cokolwiek zechce. Widocznie Twój organizm posiada odpowiednią samokontrolę :) - gdybyś jadł "za dużo" to efekty byłyby widoczne ;)

Z tym robieniem z cialem tak, ale nie do konca, faktycznej budowy nie zmienisz bo kosci bys musial lamac, skrocac, wydluzac, wiec mowimy tylko o otoczce i tu zgadzam sie.

aisak:

--- Cytat: Krakers w 15 Maj 2013, 23:25:53 ---Hmm ... a co to jest genetyka? - może genetyka to ... postrzeganie danej osoby przez pryzmat jej obecnej sylwetki? - tylko, czy ta obecna sylwetka jest efektem, czy też może przyczyną (w sensie, że coś ... kogoś w taki sposób ukształtowało)?

No to udało mi się ... zmanipulować, bo uważasz siebie za manipulatorkę  8) ;)

--- Koniec cytatu ---
Mozesz wytlumaczyc jasniej? Nie kazdy jest terminatorem, a juz na pewno nie kobiety. Mamy wahania nastrojow i wtedy, czekolada to najlepszy przyjaciel. Tylko, ze jedna poprzestanie na jednym dniu zajadania smuteczkow, innej przejdzie to po tygodniu, lub po miesiacu. Jedna po tym czasie przybierze duzo...za duzo, inna wcale...
'To nie genetyka?
Jaka manipulacja, no cos Ty ;) ;D?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej