Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (12/169) > >>

aisak:
czesio szpieg pokazuje, ze jestes z greve, ale takiego pakkera ;)tu w getcie nie widuje. Skad jestes :o?

czesio:

--- Cytat: happybeti w 16 Kwi 2013, 21:08:57 ---Aisak- pewnie, że się rozglądamy, ale akurat karki nie w moim typie kompletnie ::)- błeeee. Dla mnie facet do popatrzenia ,owszem, ma byc zgrabny, a "mięśniakowstwo " i ABS to wykluczją ;D.
I "najzdrowiej wyglądający" - patrz wyżej- owszem, szczupły, w miarę wysportowany, ale, na litość, nie z 25 kg nadwagi mięśniowej  ;D ;D ;D.
toż to mutant jakiś, nie facet.A co to ma wspólnego ze zdrowiem????
Okaże się za kilka lat, gdy Czesiowi od odżywek i "pakowania" siądzie to i tamto  ;D 8)

--- Koniec cytatu ---

mam 32 lata robie cały czas badania gdzie są idealne o przepraszam extra jak sprawdzałem skład ciała to wiekowo i metabolizm 27 latka

czesio:

--- Cytat: aisak w 16 Kwi 2013, 21:11:35 ---czesio szpieg pokazuje, ze jestes z greve, ale takiego pakkera ;)tu w getcie nie widuje. Skad jestes :o?

--- Koniec cytatu ---

a widzisz te 25kg miesni nie musi wyglądać tak jak myślicie kark zatłuszczony itp

tak mieszkam w hundige ale trenuje w kopenhadze no najlepszej siłce w Dani dla kulturystów może temu mnie nie widać

happybeti:
Czesiu, może i tak, może jesteś zdrów jak ryba....fizycznie...ale jak dla mnie, takie niezdrowe , wręcz obsesyjne zainteresowanie swoim ciałem i wyglądem jest ...hm...niezbyt normalne.
Ale- twoje ciało, twoja broszka, ja z tobą nie muszę żyć, na szczęście.
Tylko przyjmij do wiadomości, że dla niektórych nie góra mięśni, a coś innego u faceta się liczy  :D.
Mnie uwiedzie niepozorny okularnik błyskotliwym umysłem, kark interesujący się tylko swoim ciałem nie ma szans.

1941:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 21:15:48 ---a widzisz te 25kg miesni nie musi wyglądać tak jak myślicie kark zatłuszczony itp

tak mieszkam w hundige ale trenuje w kopenhadze no najlepszej siłce w Dani dla kulturystów może temu mnie nie widać

--- Koniec cytatu ---

To powiadasz czesiu, ze lustro Cie kocha?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej