Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (13/169) > >>

czesio:
a tak szczerze jak bym napisał jak ludzie z okładek i z reklam przypakowani robią formę to pewnie byście pospadali z krzeseł - chodzi o koszta i środki - ok pora na kolację 250g ser biały + 25g proteiny + 10g oliwy i winogron :)

happybeti:

--- Cytat: 1941 w 16 Kwi 2013, 21:19:12 ---To powiadasz czesiu, ze lustro Cie kocha?

--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D
I dalej monotematyczny ::)
On tylko o "pakowaniu" umie?
No, w sumie, czego innego się spodziewać ;) :P

aisak:

--- Cytat: happybeti w 16 Kwi 2013, 21:08:57 ---Aisak- pewnie, że się rozglądamy, ale akurat karki nie w moim typie kompletnie ::)- błeeee. Dla mnie facet do popatrzenia ,owszem, ma byc zgrabny, a "mięśniakowstwo " i ABS to wykluczją ;D.
I "najzdrowiej wyglądający" - patrz wyżej- owszem, szczupły, w miarę wysportowany, ale, na litość, nie z 25 kg nadwagi mięśniowej  ;D ;D ;D.
toż to mutant jakiś, nie facet.A co to ma wspólnego ze zdrowiem????
Okaże się za kilka lat, gdy Czesiowi od odżywek i "pakowania" siądzie to i tamto  ;D 8)

--- Koniec cytatu ---
To zalezy, 25 kg miesni jest ok. Od pakowania jak ma mozg nie siadzie, ale od "odzywek" ;), heheh, jak najbardziej.

Ja sie przez lata w silowni na cuda-niewidy napatrzylam. Na chojrakow z "odzywkami" rowniez, widzialam, jak konczyli. Jeden nawet smiertelnie, po operacji. Organizm ladowany "odzywkami" o ktorych nie wspomnial lekarzom, nie wytrzymal.
Mnie tez koledzy probowali skusic, ale...heheheh nie ze mna taka zabawa. Delikatne miesnie sa bardzo fajne, na kobiecie oczywiscie, ale juz doladowane "odzywkami", ufff masakra i maskulinizacja  totalna:-\

czesio:

--- Cytat: 1941 w 16 Kwi 2013, 21:19:12 ---To powiadasz czesiu, ze lustro Cie kocha?

--- Koniec cytatu ---

lustro nie aż tak nie mam nasrane w bani temat taki wiec pisze a że to mój styl życia wiec napisałem jak jest

mam wiele zainteresowań ale niestety czasu brak :(

aisak:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 21:15:48 ---a widzisz te 25kg miesni nie musi wyglądać tak jak myślicie kark zatłuszczony itp

tak mieszkam w hundige ale trenuje w kopenhadze no najlepszej siłce w Dani dla kulturystów może temu mnie nie widać

--- Koniec cytatu ---
no super, to dlaczego Cie w Hundige nie widze, heheh ;)?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej