Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (117/169) > >>

1941:

--- Cytat: aisak w 28 Maj 2013, 10:15:50 ---Wyglada fajnie, ale to na bank nie po tych zaleceniach, heheh. Tzn. one sa bardzo dobre, tez je stosuje i wiem, ze przynosza efekty. Sa proste i do wykonania w kazdym miejscu i czasie... prawie ;).

Ja polecam codzienne brzuszki, ale takie nie pelne, nie do siadu. Czyli np 100 brzuszkow podzielonych na 3 razy. Oczywiscie, nie zlikwiduje to "problemu", ale wspomoze znakomicie zrownowazona, z przewaga bialka diete i oczywiscie codzienna, minimum 1h aktywnosc ruchowa (bieganie, rowerek, praca w ogrodzie,plywanie, zabawa z dzieckiem, psem... czyli wszystko, co sprawia nam przyjemnosc na swiezym powietrzu :) ).

Oczywicie ja jestem zwolenniczka cwiczeni silowych dla kobiet w kazdym wieku. Wiec silownia, wiec ciezarki, wiec...nie bac sie :). A efekty? Mocniejsze kosci (profilaktyka osteoporozy), ladnie wyrzezbione miesnie, lepsza kondycja,  ladna, sportowa sylwetka i....psychika podbudowana odbiciem w lustrze :)

Btw. Kiedy ja bede mogla do tego wrocic, ja sie pytam, hihi :o ;D?

--- Koniec cytatu ---

Moze to juz tylko wspominana historia??? ;) ;D ;D ;D
Fajnie wnukom opowiesz :)

aisak:

--- Cytat: 1941 w 28 Maj 2013, 10:25:54 ---Moze to juz tylko wspominana historia??? ;) ;D ;D ;D
Fajnie wnukom opowiesz :)

--- Koniec cytatu ---
Nie ma takiej opcji 8)

1941:
Nie mow hop, dopoki nie przeskoczysz i nie zobaczysz w co wskoczysz! ;D ;D ;D

aisak:

--- Cytat: 1941 w 28 Maj 2013, 10:48:32 ---Nie mow hop, dopoki nie przeskoczysz i nie zobaczysz w co wskoczysz! ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
Eee tam..., jesli w gowienko... to tylko na szczescie... ;)

1941:

--- Cytat: aisak w 28 Maj 2013, 11:01:04 ---Eee tam..., jesli w gowienko... to tylko na szczescie... ;)

--- Koniec cytatu ---

O nieeee!!!!!, zalezy ktora noga ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej