Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
aisak:
--- Cytat: 1941 w 28 Maj 2013, 11:07:00 ---O nieeee!!!!!, zalezy ktora noga ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Zawsze tylna... jak to u kobiet bywa... ;)
1941:
Hahaha mowilem, ze lato to bladynki!!! ;D ;D ;D
http://facet.interia.pl/dziewczyny/lato-jest-blondynka-i-skapo-sie-ubiera-zdjecie,iId,1132151,iAId,82130
Pamietajcie o "przewiewnych wdziankach" ;)
aisak:
--- Cytat: Krakers w 17 Maj 2013, 06:31:31 ---aisak ... Ty prowokatorko ... mała! :P No przecież to chodzi właśnie o to, czy chuda, czy gruba ... a nie o to, by z osoby, która mierzy 160cm zrobić kogoś 190-cm-owego :P
Jeśli jest już sobie ta gruszka, marchewka czy pietruszka ;) - to wówczas ona, posiłkując się odpowiednimi metodami może zrobić ze sobą wszystko (pomijając zaburzenia zdrowotne) ... wszystko tzn. ze swoim ciałem = tkanką tłuszczową i mięśniową, prawda?
W sumie to nigdy gruszką nie byłem i nie wiem czy zamiana w machewkę nie byłaby możliwa ... bo jak wszyscy dobrze wiemy ... nie ma "rzeczy" niemożliwych ;) ... zatem takiego czegoś nie będę negował, bo nie mam wiedzy / doświadczenia na ten temat, piszę tylko o tym, co można, co zostało sprawdzone :)
Proszę mnie nie prowokować w tym temacie, bo ja o tym tp mogę zawsze i wszędzie ;), a teraz zapierniczam ... bo nie zdążę do pracy ;D
--- Koniec cytatu ---
No to spojrz. Wszystkie one waza 68kg. Identyczne, co ;) 8)?
1941:
--- Cytat: aisak w 28 Maj 2013, 22:12:59 ---No to spojrz. Wszystkie one waza 68kg. Identyczne, co ;) 8)?
--- Koniec cytatu ---
To one juz po tym fitnes???
aisak:
--- Cytat: 1941 w 29 Maj 2013, 01:29:52 ---To one juz po tym fitnes???
--- Koniec cytatu ---
Hehehehe, cos nie tak :o?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej