Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
Krakers:
--- Cytat: 1941 w 29 Maj 2013, 01:29:52 ---To one juz po tym fitnes???
--- Koniec cytatu ---
To są kolejne etapy "korzystania" z fitnessu, nie dosyć, że na końcu wizualnie chudsza, to i wyższa, oraz karnacja ciemniejsza! ;)
aisak - a no "ja znaju" to ;) - zawsze najtrudniejszą sprawą było przekonać, że to nie chodzi o to, iż ma ważyć 50kg, ale o to, że ma pozbyć się tkanki tłuszczowej a wagę wyrzucić przez okno - tylko uważać na przechodniów ;) A na widok BMI to mi się włosy jeżą ;)
Co mnie chciała ukazać? :)
aisak:
--- Cytat: Krakers w 29 Maj 2013, 19:08:59 ---To są kolejne etapy "korzystania" z fitnessu, nie dosyć, że na końcu wizualnie chudsza, to i wyższa, oraz karnacja ciemniejsza! ;)
aisak - a no "ja znaju" to ;) - zawsze najtrudniejszą sprawą było przekonać, że to nie chodzi o to, iż ma ważyć 50kg, ale o to, że ma pozbyć się tkanki tłuszczowej a wagę wyrzucić przez okno - tylko uważać na przechodniów ;) A na widok BMI to mi się włosy jeżą ;)
Co mnie chciała ukazać? :)
--- Koniec cytatu ---
Chciala ukazac rozne typy sylwetki, ciacho ::). Spojrz, przyjrzyj sie, o wadze tylko wspomnialam, sama nie mam, nie korzystam, "wyczuwam" siebie. BMI zgadzam sie wyjatkowo, tez mnie alergia dopada 8)
Jomir:
Aisak, tym sylwetki jak dla mnie nie ma wplywu na to jak te kobiety wygladaja przy tej samej wadze, a ich wzrost. Pierwsza ma pewnie z 155 ostatania kole 180. To czyni roznice, nie jablko, nie gruszka, nie pietruszka.
Jezeli wezmiesz kobitki o tym samym wzroscie, to przy roznych typach sylwetek beda roznie wazyly.
Poza tym na wage wplyw ma rowniez budowa kosci itp.
aisak:
--- Cytat: Jomir w 29 Maj 2013, 21:37:30 ---Aisak, tym sylwetki jak dla mnie nie ma wplywu na to jak te kobiety wygladaja przy tej samej, a ich wzrost. Pierwsza ma pewnie z 155 ostatania kole 180. To czyni roznice, nie jablko, nie gruszka, nie pietruszka.
Jezeli wezmiesz kobitki o tym samym wzroscie, to przy roznych typach sylwetek beda roznie wazyly.
Poza tym na wage wplyw ma rowniez budowa kosci itp.
--- Koniec cytatu ---
Kochana, przeczytaj wszystkie posty, ok ;). O tym pisalam, o budowie kosci , a roznice sa. To nie chodzi o wzrost... Ale Krakers sie z tym nie zgadza,wiec mu pierwsze lepsze zdjecie przytoczylam. Chodzi mi wlasnie o BUDOWE, nie wage, wzrost....
Jomir:
A nie, nie... na przeczytanie wszystkich postow to mnie nie namowisz ;D
Litosci ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej