Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
czesio:
--- Cytat: happybeti w 16 Kwi 2013, 21:21:55 --- ;D ;D ;D
I dalej monotematyczny ::)
On tylko o "pakowaniu" umie?
No, w sumie, czego innego się spodziewać ;) :P
--- Koniec cytatu ---
przepraszam o czym jest temat
aisak:
--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 21:19:25 ---a tak szczerze jak bym napisał jak ludzie z okładek i z reklam przypakowani robią formę to pewnie byście pospadali z krzeseł - chodzi o koszta i środki - ok pora na kolację 250g ser biały + 25g proteiny + 10g oliwy i winogron :)
--- Koniec cytatu ---
ladujesz na rzezbe teraz?
happybeti:
--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 21:23:12 ---lustro nie aż tak nie mam nasrane w bani temat taki wiec pisze a że to mój styl życia wiec napisałem jak jest
mam wiele zainteresowań ale niestety czasu brak :(
--- Koniec cytatu ---
Ale na dojazdy do siłowni do Kopenhagi jest- widzisz ?
Płytki i skupiony na ciele jesteś, ot , co.
aisak:
--- Cytat: happybeti w 16 Kwi 2013, 21:16:56 ---Czesiu, może i tak, może jesteś zdrów jak ryba....fizycznie...ale jak dla mnie, takie niezdrowe , wręcz obsesyjne zainteresowanie swoim ciałem i wyglądem jest ...hm...niezbyt normalne.
Ale- twoje ciało, twoja broszka, ja z tobą nie muszę żyć, na szczęście.
Tylko przyjmij do wiadomości, że dla niektórych nie góra mięśni, a coś innego u faceta się liczy :D.
Mnie uwiedzie niepozorny okularnik błyskotliwym umysłem, kark interesujący się tylko swoim ciałem nie ma szans.
--- Koniec cytatu ---
heheheh, mnie uwiedzie, jak juz sie tak spowiadamy ;), ....eeeeeee......, tego, ....moze lepiej zamilcze 8)
happybeti:
--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 21:24:12 ---przepraszam o czym jest temat
--- Koniec cytatu ---
Ok, sorry, spadam.Nie będę przeciez w tak poważnym temacie jak "pakowanie" offtopu robiła 8) ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej