Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (128/169) > >>

Krakers:

--- Cytat: aisak w 02 Cze 2013, 14:31:43 ---Mam swoje sprawdzone sposoby... na muchy plci meskiej 8)

I nie krzycze nigdy, po co :o?  Poza tym, czyzby mroweczki uszka mialy, hihi  :D?

Chyba tak,... nie docenia sie tego, co sie ma. Np , ja nie docenialam "widocznego" powietrza na Slasku ;).

Hehehe, moze i nie prawdziwa Dania w moich rejonach, ale...zachowania typowe dla reszty kraju: szczelnie zamknieci, czasami na chwilke wyskocza i szybki powrot do autek i... najblizszego MacDonalda, podejrzewam, po takim zazyciu ruchu i swiezego, morskiego powietrza... ::) :D

Ozdobne elementy to ...muszelki, nie znasz sie ciacho ;)!

--- Koniec cytatu ---

A te muchy płci męskiej to tak ogólnie, czy różnicujesz narodowościowo, albo o ... zachowaniowo? ;)

Pewnie mają mikro-uszka, aisak a Twoje uszka są mikro, medium czy big? ;)
O, czyli nie jesteś strachliwa "panikara"? ;) W LO był taki kolega, strasznie bał się pająków, raz na przerwie wrzuciłem mu kawałek listka na kark (siedział przede mną) i powiedziałem, że to pająk  :-X - co on wyczyniał :D

Mhm ... widocznie mają ogromny apetyt, stąd ten MD i szczelne zamknięcie w domku ;)

yyy ... nie, no ... że co? No wiesz ... że ja się nie znam na muszelkach?  :'( - teraz mi smutno ogromnie!

Aisak ... a dlaczego te muchy p.m. Cię tak atakują?  ;)

aisak:

--- Cytat: Krakers w 02 Cze 2013, 16:25:40 ---A te muchy płci męskiej to tak ogólnie, czy różnicujesz narodowościowo, albo o ... zachowaniowo? ;)

Pewnie mają mikro-uszka, aisak a Twoje uszka są mikro, medium czy big? ;)
O, czyli nie jesteś strachliwa "panikara"? ;) W LO był taki kolega, strasznie bał się pająków, raz na przerwie wrzuciłem mu kawałek listka na kark (siedział przede mną) i powiedziałem, że to pająk  :-X - co on wyczyniał :D

Mhm ... widocznie mają ogromny apetyt, stąd ten MD i szczelne zamknięcie w domku ;)

yyy ... nie, no ... że co? No wiesz ... że ja się nie znam na muszelkach?  :'( - teraz mi smutno ogromnie!

Aisak ... a dlaczego te muchy p.m. Cię tak atakują?  ;)

--- Koniec cytatu ---
Smiecisz ciacho...okruszkami :D. To nie rozmowy na temat... jak nie raz mnie pouczano ;)

Teraz sie wykupic musisz...konkretem. Hmm...moze na temat wlasnej aktywnosci dziennej ;)? Albo...do wyboru, ale konkretem, deal  :)?

Krakers:
Pseplasam  :'(

No dobrze, to kon-kretem ;)

A jak Twoja aktywność dzienna i posiłki? - śniadanie obfite było, czy dietkujesz? :P

aisak:

--- Cytat: Krakers w 02 Cze 2013, 16:58:44 ---Pseplasam  :'(

No dobrze, to kon-kretem ;)

A jak Twoja aktywność dzienna i posiłki? - śniadanie obfite było, czy dietkujesz? :P

--- Koniec cytatu ---
Przepiekne! Zaniemowilam... 8) Oby mi tak nie zostalo, hehehe....
I jedno i drugie...zwierzatko.... Sprobuje nie doszukiwac sie /kontekstow/podtekstow/nadtekstow...wobec tego ;)

A sniadanie , zwykle porzadne, to krolewski posilek, powinien dac duzo energii. Oczywiscie zdrowe, oczywiscie zgodnie z dieta wysokobialkowa  i wysokowapniowa, jesli tylko ... lapka sobie tego zyczy. Albo raczej weglowodanowe, gdy okolicznosci (praca... ::) ) tego wymagaja.

A Twoje? Haribo high quality, oczywiscie, od poczatku dnia :D?

1941:
Skad wzieliscie zdjecie silnika do mego samochodu (zdjecie wyzej)???  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej