Ogólne > Hydepark
Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)
1941:
No to dalej cos o dietach :
http://www.styl.pl/zdrowie/diety/news-dieta-bogata-w-resztki,nId,973995
aisak:
--- Cytat: 1941 w 02 Cze 2013, 18:39:13 ---Skad wzieliscie zdjecie silnika do mego samochodu (zdjecie wyzej)??? ;D
--- Koniec cytatu ---
Dunskim zwyczaje , uprzejmie donosze :).
TO NIE JA! TO ON -----} CIACHO!!! :D :D :D
Krakers:
--- Cytat: aisak w 02 Cze 2013, 20:30:35 ---Dunskim zwyczaje , uprzejmie donosze :).
TO NIE JA! TO ON -----} CIACHO!!! :D :D :D
--- Koniec cytatu ---
Ej ... wrrrr ... aisak - dlaczego Ty mnie pogrubiasz? ;) To ja napiszę, że ... że ... o, że nie masz mięśni :P ;)
No ... oby Tobie tak nie zostało :)
Hehe, widzę, że nie chcesz zdradzać :P - nie będziemy wyśmiewać! - ot co, normalnie przeanalizujemy ;) Haribo to tylko zapychacze, w sensie, że jak coś tam brakuje to miśkami można łatwo dociągnąć, Ty stosujesz jakieś zapychacze? ;)
--- Cytat: 1941 w 02 Cze 2013, 18:49:56 ---No to dalej cos o dietach :
http://www.styl.pl/zdrowie/diety/news-dieta-bogata-w-resztki,nId,973995
--- Koniec cytatu ---
- Ty czytasz to wszystko, czy tylko inni mają? ;)
1941:
--- Cytat: Krakers w 02 Cze 2013, 21:54:43 ---Ej ... wrrrr ... aisak - dlaczego Ty mnie pogrubiasz? ;) To ja napiszę, że ... że ... o, że nie masz mięśni :P ;)
Hehe, widzę, że nie chcesz zdradzać :P - nie będziemy wyśmiewać! - ot co, normalnie przeanalizujemy ;) Haribo to tylko zapychacze, w sensie, że jak coś tam brakuje to miśkami można łatwo dociągnąć, Ty stosujesz jakieś zapychacze? ;)
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego mam to czytac??? Tylko czesciowo, ja nie mam takich potrzeb jednak chetnie uczestnicze w dyskusji i tak wiesz jakos zeby bylo na temat ;)
aisak:
--- Cytat: Krakers w 02 Cze 2013, 21:54:43 ---Ej ... wrrrr ... aisak - dlaczego Ty mnie pogrubiasz? ;) To ja napiszę, że ... że ... o, że nie masz mięśni :P ;)
--- Koniec cytatu ---
Ciacho...przepraszam :-[. Ale czy to nie zbyt duze przewrazliwienie na punkcie... wlasnego wygladu ;)?
Miesnie chce miec! Wiec, oby tak nie zostalo... ???
No, ale haribo to puste kalorie.. :-\ . Nie lepiej, nie wiem , twarozek, banan, jajka na twardo,rybke w puszce...cos wartosciowszego?
Ja czytam, bo takie mam...skrzywienie ;). A zapycham wlasnie miedzy innymi tym, co powyzej, latwo policzyc i zapycha wlasnie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej