Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (15/169) > >>

piotr1:

--- Cytat: czesio w 16 Kwi 2013, 21:19:25 ---a tak szczerze jak bym napisał jak ludzie z okładek i z reklam przypakowani robią formę to pewnie byście pospadali z krzeseł - chodzi o koszta i środki - ok pora na kolację 250g ser biały + 25g proteiny + 10g oliwy i winogron :)

--- Koniec cytatu ---

czeslaw,nie rob tego, naukowcy udowodnili ze jedzenie po 20tej jest niezdrowe...tylko prosze , nie mow , ze odebrali im juz tytuly naukowe i ze jest zdrowe...bo wtedy nie bede sie hamowal i zamiast wazyc swoje zdrowe i tluste 130 kg wejde na jakies niezdrowe 134...

czesio:

--- Cytat: aisak w 16 Kwi 2013, 21:23:05 ---To zalezy, 25 kg miesni jest ok. Od pakowania jak ma mozg nie siadzie, ale od "odzywek" ;), heheh, jak najbardziej.

Ja sie przez lata w silowni na cuda-niewidy napatrzylam. Na chojrakow z "odzywkami" rowniez, widzialam, jak konczyli. Jeden nawet smiertelnie, po operacji. Organizm ladowany "odzywkami" o ktorych nie wspomnial lekarzom, nie wytrzymal.
Mnie tez koledzy probowali skusic, ale...heheheh nie ze mna taka zabawa. Delikatne miesnie sa bardzo fajne, na kobiecie oczywiscie, ale juz doladowane "odzywkami", ufff masakra i maskulinizacja  totalna:-\

--- Koniec cytatu ---

nie traktuj mnie jak bym nie miał mózgu bo bym takiej wiedzy nie miał a z tym co mówisz o siłowniach masz rację doradzam wielu ludziom na różnych forach i 90% to są zwykli idioci jedzą wszystko itp ale już nie bede sie rozpisywał

czesio:

--- Cytat: aisak w 16 Kwi 2013, 21:24:34 ---ladujesz na rzezbe teraz?

--- Koniec cytatu ---
tak jeszcze 3 tyg

czesio:

--- Cytat: piotr1 w 16 Kwi 2013, 21:26:37 ---czeslaw,nie rob tego, naukowcy udowodnili ze jedzenie po 20tej jest niezdrowe...tylko prosze , nie mow , ze odebrali im juz tytuly naukowe i ze jest zdrowe...bo wtedy nie bede sie hamowal i zamiast wazyc swoje zdrowe i tluste 130 kg wejde na jakies niezdrowe 134...

--- Koniec cytatu ---

zależy czego w serze jest kazeina wiec na noc najlepsza pożywka nocna dla mieśni :)

aisak:

--- Cytat: happybeti w 16 Kwi 2013, 21:24:55 ---Ale na dojazdy do siłowni do Kopenhagi jest- widzisz ?
Płytki i skupiony na ciele jesteś, ot , co.

--- Koniec cytatu ---
Betti to nie do konca tak, walka ze swoimi slabosciami, zlym stylem zycia, bledami w diecie i brak aktywnosci wymagaja duuuzo poswiecenia i wbrew pozorom, duuuuuuzej wiedzy. Z zakresu dietetyki, biologii, chemii, sportu, ogolnie rzecz biorac i wielu innych. To sa godziny dziennie poswiecona na czytanie, czytanie i jeszcze raz czytanie. A potem godziny spedzone na dyskusjach z innymi zapalencami.

Wiem, sama przerabialam :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej