Ogólne > Hydepark

Wiosna idzie! Czyli o dietach, dietkach , cwiczeniach i takie tam ;)

<< < (152/169) > >>

Krakers:

--- Cytat: aisak w 26 Cze 2013, 09:58:12 ---Kto uderza w moich przyjaciol, uderza rowniez we mnie, wiec... prosze uprzejmie nie zwalac winy na myszke... bo kara/pokuta bedzie straszliwa ;) :D!

Nie wiem, czy ominelo, czy... chciales, zeby ominelo, albo prowokujesz (manipulujesz.... :o?), w domysle : "jeszcze, jeszcze...". Zbyt prosta na to jestem, ja zycie pojmuje doslownie: biale to biale, czarne to czarne, a matrix to matrix... ;)

Takie wydarzenia, jak Twoje sa niezapominalne. Zycie jest chyba zbudowane tylko z tych pojedynczych momentow, a poza tym, jakas mgla... Nie wiem, ale przynajmniej ja tak mam :).

Lalka...hmm, mozliwe, lalka , samochodzik (mialam byc chlopczykiem w planach... ;)). Bardziej utkwil mi w glowie moment, kiedy przyprowadzilam do domu pierwszego (z wielu innych potem... ) pieska-sunie, ktora szczesliwie spedzila z nami 15 lat, i ktora jest zawsze dla mnie synonimem szczesliwego dziecinstwa, bezpieczenstwa i radosci.... Pozniej byly inne, czasami kilka na raz (szczeniaczkow...) bylo smieszno i straszno..., ale ta jedyna , malutka kolezaneczka, ktora z nami dziecmi cuda wyprawiala ::)... utkwila najmocniej, najglebiej...

Latwo przychodzilo? W sensie , za latwo? Wszystko, hehehe. Moze to kwestia gadulstwa i stosunku do innych ludzi... Pisalismy o tym na czacie... To sie swietnie sprawdzalo w ojczyznie... tu, szok, bo nie... ;)

Czy ja nie rozmawiam z moja "druga" ja? Alez gadam, jak najeta! Chyba, co do tego, nie masz zadnych watpliwosci ;)! Wieczorami jestem zwykle juz tak zmeczona ta stala gadka, pouczaniem/zrzedzeniem tej "drugiej", ze marze wrecz o jakims guziczku, ktory moglabym nacisnac i wylaczyc te jedze tak na kilka minut dziennie, hihi. Czasmi oczywiscie ustawiam sie w pozycji: "ja tu rzadze" i wylaczam ja calkowicie na pewien czas, ale.... zauwazylam, ze to sie nie sprawdza. "Popelniam" wtedy tak sfiksowane decyzje zyciowe, podyktowane tylko i wylacznie emocjonalna strona mojej osoby ze... szkoda gadac... ;) :D

Tak wiec konkluzja: zyje z ta druga ja, bo nie mam innego wyjscia.... :D

Portret psychologiczny Panie Freud  ;)8)? Nie da sie, uwierz mi.... Prosty przyklad: osoby znajace mnie poza forum i czytajace mnie na forum, sa przerazone moja kochana "aisak" :D. Ciekawe dlaczego?
Ja osobiscie jestem przerazona moja zmiennoscia. Moj syn moja "smiechowoscia" . Okoliczne psy pewnie tym, ze je wszystkie wyglaszcze :D. Koty nie doswiadczyly, bo za szybko jeszcze uciekaja (ta moja kondycja... >:(!).

No i jest moj pelny obraz ;) :).

A Twoj?

--- Koniec cytatu ---

myszka jest winna, myszka jest winna, myszka jest winna! ;)

Hmm ... no ominęło, rok + 73 miesiące = hurra, wiem ... a tu nagle - "60 dni" ...  >:(  :-X

Ja wszystko pamiętam :) ... a klopsy liczę co do jednego! ;)

aisaki a to w którym roku przygarnęłaś pieska?, o, a ile lat wówczas miałaś?, bo to w sumie ciekawe, z punktu widzenia dorastania!!! ;)

Jak to wszystko łatwo przychodziło poprzez gadulstwo? - gadulstwo = nakłanianie do zmiany poglądów na takie, które Ty wyznawałaś? :-X

Hmm ... no to o czym ze sobą najczęściej rozmawiasz? - chyba się z tą drugą cały czas nie kłócisz?  ;D

Mój? - gdybym o tym napisał, to bym zamazał prawdziwy ;) yyy ... ale tylko to o Twoim? - no wiesz ... myślałem, że się rozpiszesz :P ;)

P.S. myszka - dodaj sobie coś, co Tobi niczego nie ujmie, później się tym z nami podziel, a jak zachce się Tobie mnożyć, to pewnie coś wymyślisz ;) Spotęgowałem działania ... a teraz zgłodniałem, pierw ja stek zjem!

aisak:
Ciacho, czy to juz ten etap... ;) :D?

Krakers:

--- Cytat: aisak w 26 Cze 2013, 21:53:31 ---Ciacho, czy to juz ten etap... ;) :D?

--- Koniec cytatu ---

Hehe, stalowe mięśnie ;)

Etap ... że trzeba korzystać z różnorakich "podstępów", by kamuflować niedoskonałości? ;)

aisak:

--- Cytat: Krakers w 26 Cze 2013, 22:50:44 ---Hehe, stalowe mięśnie ;)

Etap ... że trzeba korzystać z różnorakich "podstępów", by kamuflować niedoskonałości? ;)

--- Koniec cytatu ---
Tak, ja korzystam, z tych przylegajacych ;) :D. Ty jeszcze,... czy juz... nie... 8) :D?

varszafiak:

--- Cytat: aisak w 26 Cze 2013, 21:53:31 ---Ciacho, czy to juz ten etap... ;) :D?

--- Koniec cytatu ---
:) :D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej