Ogólne > Kącik Kulinarny
bez konserwantow
aisak:
--- Cytat: piotr1 w 28 Kwi 2013, 18:48:44 ---Kurde ..moje życie to podle zarcie w barach i innych przybytkach rozkoszy dla podniebienia- wiec proszę mnie tu już nie stresowac..
--- Koniec cytatu ---
a mowilam 8), albo...a nie mowilam, hihi ;)
Chociaz raczej to pierwsze, ze znanych ogolnie wzgledow ;)
1941:
--- Cytat: piotr1 w 28 Kwi 2013, 18:48:44 ---Kurde ..moje życie to podle zarcie w barach i innych przybytkach rozkoszy dla podniebienia- wiec proszę mnie tu już nie stresowac..
--- Koniec cytatu ---
Ja omijam zas z daleka, bo nie lubie jak mi danie szczeka.....
piotr1:
--- Cytat: 1941 w 28 Kwi 2013, 19:05:30 ---Ja omijam zas z daleka, bo nie lubie jak mi danie szczeka.....
--- Koniec cytatu ---
No a ja myślisz lubię?? :o
Wprawdzie nic mi jeszcze z talerza nie uciekło,zawsze udawało mi sie złapać na widelec w ostatniej chwili..
To konieczność życiowa spowodowana praca, nic nie mogę poradzić ani wymyśec co by to zmienić....
Noooo...aisak...hmmm....taaakkk....no coz...zgadzam sie w całej rozciągłości Twojej niezrozumialej wypowiedzi ;)
1941:
--- Cytat: piotr1 w 28 Kwi 2013, 19:14:09 ---No a ja myślisz lubię?? :o
Wprawdzie nic mi jeszcze z talerza nie uciekło,zawsze udawało mi sie złapać na widelec w ostatniej chwili..
To konieczność życiowa spowodowana praca, nic nie mogę poradzić ani wymyśec co by to zmienić....
Noooo...aisak...hmmm....taaakkk....no coz...zgadzam sie w całej rozciągłości Twojej niezrozumialej wypowiedzi ;)
--- Koniec cytatu ---
A ja myslalem, ze to aisak ma byc ta rada i sposobem na zmiane Twego stanu faktycznego w odniesieniu gastronomicznym (no i nie tylko)! hahahah
aisak:
--- Cytat: 1941 w 28 Kwi 2013, 19:20:46 ---A ja myslalem, ze to aisak ma byc ta rada i sposobem na zmiane Twego stanu faktycznego w odniesieniu gastronomicznym (no i nie tylko)! hahahah
--- Koniec cytatu ---
co ja lalka jestem na wystawie :o? raz jeden raz drugi sie na ...kulinaria wprasza ;) ;D
niby jak to klasycy mowia, powroce do korzeni z moim: naj tak 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej