Ogólne > Hydepark

spotkania forumowe w realu?:)

<< < (27/34) > >>

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 12 Maj 2013, 12:39:05 ---Te cudenka jej miga blyszczec tylko na Ukrainie !moje na calym swiecie a  naszej Aisak sa na rowni z moimi cudenkami .sprawdz!!! ;D

--- Koniec cytatu ---
Nie, tak 8) (wg nowego klasyka ;) )

aisak:

--- Cytat: myszka0807 w 12 Maj 2013, 15:12:59 ---ha ha ha ale zobacz jaka furore zrobil Piotrus ,prawie wszystkie spac nie  moglysmy .ja do dnia dzisiejszego mam drgawki.

--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D

Jomir:

--- Cytat: happybeti w 12 Maj 2013, 06:35:15 ---Spoko, przejdzie :). Zastąpi ją inna "ukochana" bajka  ;D ;D ;D. My przerabialiśmy po kolei fazy na Teletubisie, Elmo, Hello Kitty, Świat Malej Księżniczki, a ostatnio na topie "Masza i niedźwiedź" .
Te dwie ostatnie zresztą polecam  gorąco- na pewno zrozumiesz, o co chodzi, a jeszcze się obśmiejesz sama  ;D.
A w ogóle to "Rama Siang" odkąd tylko otworzy oczka  >:( :(...

Co prawda moja nauczycielka ze szkoły językowej mówi, że powinnam od niej niuni podziekować za tę tv  ;D. No, ale Ciebie to nie dotyczy ;D ;).Ty nie musisz oglądac telewizji dla dzieci, by się z językiem osłuchiwać  ;D.

--- Koniec cytatu ---
Kiedys tez bylam na tym etapie. Pozyczalam sobie z biblioteki ksiazki czytane przesyluchalam wszytskie rozdzialy Pippi Langstømpe.
Masze tez lubimy, Mala ksiezniczka sie znudzila. Hello Kitty unikam jak ognia.
U nas do tej pory hitem byla "Fifi" , ale Barbapapa przycmila wszystko. Sciagnelam jedno dvd z Anglii, bedzie po angielsku. Chce dziecko ogladac, niech sie jezyka uczy :)
Ale przyznam, ze w akcie desperacji jestem od krok kupienia uzywanego DVD za 350 koron :) Ostatnie do sprzedazy w Danii :)
Masakra....
Rozpatrujemy wziecie Malej na Barbapapowy odwyk :)

myszka0807:
Zaraz mi sie przypomina jak moja ,,mala,,dzis kobietka 25lat ogladala nalogowo krola lwa.to ogladanie bylo jeszcze do zniesienia ale posciel ,pizamka ,rajstopki,skarpetki ,majtki ,paputki,bluzeczki,sukienki,dresiki wszystko z nadrukiem  krola lwa.a jeszcze talerzyki kubeczki nawet sztucce wszystko gdzie oczy spojrzaly mialy nadruk krola lwa.pozniej zaczelo sie kupowanie kaset video ze wszystkimi odcinkami .ale to byl jej swiat do ktorego wciagnelam sie  i ja .siedzialam i ogladalam razem z nia .do dzis nie minela jej sympatia do tej bajki .mogla ogladac ten sam odcinek po 100 razy . ;D

farvela:

--- Cytat: myszka0807 w 13 Maj 2013, 09:06:56 ---Zaraz mi sie przypomina jak moja ,,mala,,dzis kobietka 25lat ogladala nalogowo krola lwa.to ogladanie bylo jeszcze do zniesienia ale posciel ,pizamka ,rajstopki,skarpetki ,majtki ,paputki,bluzeczki,sukienki,dresiki wszystko z nadrukiem  krola lwa.a jeszcze talerzyki kubeczki nawet sztucce wszystko gdzie oczy spojrzaly mialy nadruk krola lwa.pozniej zaczelo sie kupowanie kaset video ze wszystkimi odcinkami .ale to byl jej swiat do ktorego wciagnelam sie  i ja .siedzialam i ogladalam razem z nia .do dzis nie minela jej sympatia do tej bajki .mogla ogladac ten sam odcinek po 100 razy . ;D

--- Koniec cytatu ---

Coś mi to mówi. Moja siostra, sporo młodsza ode mnie, też mnie przed laty tym katowała. Codziennie kilka razy na wideo musiał być Król Lew. A ja z nią - taka terrorystka była. Chyba do tej pory znam piosenki z tego filmu ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej