No to zaczynamy bal. 
Posłuchaj mnie tłuku pancerny:
po pierwsze - podziękowałem ci za odpowiedź na mojego posta i na tym powinniśmy zakończyć znajomość. Jednak dziwnym trafem twoje wytryski intelektu w postaci dalszych postów to nic innego jak próba ośmieszenia mojej osoby. Pełen "orgazm" osiągnęłaś gdy napisałem, że nie znam angielskiego. Do działki z userem lubującym się w amerykańskich tandetnych komediach zrobiliście sobie tanią rozrywkę kosztem mojej osoby źle interpretując i przekłamując moje posty. Domyślam się że celowo..
po drugie - żyjesz tłuku w tolerancyjnym i cywilizowanym kraju w którym nieznajomość języka to nie jest wielka przeszkoda. W takim SKAT Arhus pracuje sympatyczna polka, która załatwia sprawy rodakom mającym problemy z komunikacją. Jednak dla ciebie i komedianta ( 1941 ) nieznajomość języka dyskwalifikuje praktycznie do życia. Robisz z siebie empatyczna osóbkę wrażą na krzywdy innych, a kogoś kto nie zna angielskiego wysyłasz na domenę cwaniak.pl. Wiesz jak to się tłuku nazywa? Uwaga trudne słowo - HIPOKRYZJA.
po trzecie - zacytuj tłuku mój post w którym niby coś sądzę o ludziach zarabiających poniżej 160dkk. Jeżeli tego nie zrobisz nazwę cię zwykłą oszustką i manipulatorką.
Do komedianta:
Wskaż mi tłuku gdzie wykazuję postawę roszczeniową?? Gdzie chcę oszukać/ naciągnąć państwo duńskie??
Czy ulgi podatkowe przyznaje szara strefa, czy państwowy urzędnik na etacie?
Wylazła z was zwykła chęć dominacji i popisania się przed userami. Czyli polactwo i prymitywizm. Znajomość 4 języków nie czyni ani bardziej mądrym, ani ludzkim. Tym bardziej kilka tysięcy postów napisanych na forum.
Do reszty userów czytających ten wątek:
Przepraszam Was, że byliście światkami kloaki i moralnej degrengolady w wykonaniu, jak mniemam, wykształconych ludzi.
Szanuję ludzi mniej zarabiających. Sam pracuję ciężko fizycznie, zarabiając nieadekwatnie do wykonywanych obowiązków. Losy ludzi pokrzywdzonych i z mniejszą przekładnią ekonomiczną ( mam nadzieję, że tłuki zrozumieją o czym piszę
)
nie są mi obce, chociażby dlatego, że jestem zdecydowanym socjalistą.
Natomiast prawdziwych cwaniaków mających czas na naukę 4 języków i produkowaniu obrazoburczych postów będę tępił i piętnował. Wątek zamknę jeżeli cwaniaki nie będą tu więcej gnoić. Jestem człowiekiem empatycznym i pozwolę im taplać się w swojskich klimatach, jednak do czasu. A wszyscy możemy być świadkami niezłej zabawy 
@Aisak
Szanuję Cię i niech żadna manipulatorka nie próbuje Ci wmówić, że jest inaczej. Zachowałaś się bardzo miło w stosunku do mojej osoby i nie dałaś się wciągnąć w tę uwłaczającą pyskówkę. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam.
Nie dalam, bo wyczuwam po tekstach, ich zawartosci (abstrahujac od wyzwisk...), ze nie glupi z Ciebie czlowiek, z polotem, wiedza i doswiadczeniem i ze forum oraz jego uzytkownicy, a takze szukajacy tu pomocy moga miec z Ciebie pozytek

. Bez urazy

.
Tylko mi przykro.... Zaraz wyjasnie dlaczego...
Znam
happybeti. To bardzo porzadny, madry i uczciwy czlowiek. Chetnie pomaga, jest otwarta, niekonfliktowa i ma swietne poczucie hummoru. Bardzo ja lubie osobiscie

. Dlatego jest mi przykro.... Ja wiem jedno, ona miala dobre intencje... moze odrobine ja ponioslo na poczatku, pewnie na to nie zasluzyles sobie, ale prosze, sprobuj zrozumiec: czasami czlowiek ma juz dosc, bo przychodza tu na forum osoby, prosza o pomoc, a za chwile bluzgaja blotem na lewo i prawo a najbardziej... na pomagajacego. Lub inna sytuacja, przychodzi ktos, my to nazywamy , ze " na wystepach goscinnych"

przebywa w Danii, wiec stara sie wyciagnac co sie da, na lewo, na "czarno" i jeszcze gardluje, ze mu malo i ze Dania jest be a potem chce oczywiscie czmychnac z kasa do Polski. I taki jeden z drugim rozpytuja na forum, jak tu zarobic, a sie nie narobic

. No uwierz, noze sie w kieszeni otwieraja, bo opinia o Polakach idzie dalej, a kazdy z nas, tych, ktorzy tu zamierzaja osiasc na stale, ma dosc, by nas oceniano przez pryzmat cwaniaczkow i leniow patentowanych.
Wiec prosze, nie dziw sie, nie osadzaj happybeti, ze zareagowalo ostro, bo... to naprawde wspaniala kobieta

Ale rozumiem rowniez Twoje racje i przyznaje Ci tez slusznosc, tylko po co to bloto, te bluzgi?
Ja zawsze uwazalam i uwazam, ze polskich mezczyzn wyroznia gentelmenska postawa i kultura wobec kobiec i wydaje mi sie, ze Ty tez taki jestes

.
No dobra i po mojemu: kurcze, noooo...pogodzcie, sie , co, pliiis

?
Pozdrawiam serdecznie