psycho,
Bez gimnastycznej wikipedii

, poprzez asymilacje nastepuje intergracja, mialem calosc na mysli, tak jak i pewnie DF.
Twoj stosunek do odmiennych obcych jest podobny do mojego, ale jaki jest stosunek wiekszosci muslimow do nas?
Z moich wieloletnich spostrzezen jestem przekonany, ze ich ogromna wiekszosc uwaza Danie za kraj niebiesookich frajerow.
Znalem pakistana ktory wyjasnil mi owczesny plan taktyczny jego rodziny (conajmniej 100 osob w Kbh): przeszwarcowac sie przez system spoleczny i na starosc wrocic z folkepension do Pakistanu;sadze ze to wciaz aktualny trend wsrod tego "towarzystwa".Nowym trendem moze byc utworzenie juz tutaj miniPakistanu z maxiSharia

Wiem, ze wyksztalcono i przystosowano do wystepow w mediach z 15 muslimow ktorzy kraza na okolo i udzielaja wywiadow na temat asymilacji/intergracji, tolerancji itp. To demagogia, wierz mi.
Widze czesto wieczorami w miescie liczne grupy muzulmanskich gowniarzy od ktorych emanuje agresja i nieslychana pogarda wobec wszystkiego co dunskie.
Pewnie to wszystko juz wiesz i widziales ale jeszcze nie wyciagnales ostatecznych wnioskow