Ogólne > Edukacja

Wyprawka szkolna

<< < (2/8) > >>

waruiny:
A ja proponuję bento box. To jest szpan. :P

dania_d:

--- Cytat: happybeti w 31 Lip 2013, 15:40:38 ---Hm....co rozumiesz przez "obciachową" czy też "nie-" madpakke? ???
Patrzysz na dziecko sąsiadki i myslisz " Ależ to-to ma obciachowy dres, a i buty, OMG, z marketu, nie "nike" ? "
Chyba cieszę się, że moje dziecko nie będzie chodziło z twoim do szkoły 8).

--- Koniec cytatu ---
Jeśli bym sie kabusewał takimi kategoriami jak ty to na pewno bym tak myślał jak ty. Kolega Ak21 wyraźnie powiedział, że na pewno nie kupi się dziewczynce madpakke dla przedszkolaka, czy dla chłopca madpakke w wzorki z filmu gdzie on tego nie lubi. No ale cóż na szczęście moje dzieci nie chodzą z dziećmi happybetti bo dopabuse to byłby obciach. Ale tak to fakt forum upada przez takich ludzi bo człowiek chce coś tam czasami pomóc to znajdzie się zaraz jakiś idiota czy idiotka. Że jaki to ten rząd.............  Ale podczas wyborów siedział z dupą na kanapie i pił i narzekał jak to jest źle.
Kiedy ci ludzie przestaną myśleć kategoriami PGR ?

remek:

--- Cytat: dania_d w 31 Lip 2013, 23:19:50 ---Jeśli bym sie kabusewał takimi kategoriami jak ty to na pewno bym tak myślał jak ty. Kolega Ak21 wyraźnie powiedział, że na pewno nie kupi się dziewczynce madpakke dla przedszkolaka, czy dla chłopca madpakke w wzorki z filmu gdzie on tego nie lubi. No ale cóż na szczęście moje dzieci nie chodzą z dziećmi happybetti bo dopabuse to byłby obciach. Ale tak to fakt forum upada przez takich ludzi bo człowiek chce coś tam czasami pomóc to znajdzie się zaraz jakiś idiota czy idiotka. Że jaki to ten rząd.............  Ale podczas wyborów siedział z dupą na kanapie i pił i narzekał jak to jest źle.

--- Koniec cytatu ---

Nie pojmuję, co ma polityka do kanapki do szkoły? A ten PGR? to chyba, że świnka na kanapke trafiła? W końcu o co chodzi z tymi wyborami PGR-u?

happybeti:

--- Cytat: dania_d w 31 Lip 2013, 23:19:50 ---Jeśli bym sie kabusewał takimi kategoriami jak ty to na pewno bym tak myślał jak ty. Kolega Ak21 wyraźnie powiedział, że na pewno nie kupi się dziewczynce madpakke dla przedszkolaka, czy dla chłopca madpakke w wzorki z filmu gdzie on tego nie lubi. No ale cóż na szczęście moje dzieci nie chodzą z dziećmi happybetti bo dopabuse to byłby obciach. Ale tak to fakt forum upada przez takich ludzi bo człowiek chce coś tam czasami pomóc to znajdzie się zaraz jakiś idiota czy idiotka. Że jaki to ten rząd.............  Ale podczas wyborów siedział z dupą na kanapie i pił i narzekał jak to jest źle.

--- Koniec cytatu ---
To powiedział wyraźnie kolega AK.
Nie ty.
Ty mówiłeś o "nieobciachowych" .Cokolwiek to w twoim rozumieniu znaczy, a z kontekstu wypowiedzi łatwo było wywnioskować.
BTW, pokaż mi jeden post, gdzie napisałam, ze nie chodze na wybory, albo, że "rząd nie taki".
Jeśli juz komus coś imputujesz, przynajmniej rób to na podstawie faktów, nie swoich drobnomieszczańskich wyobrażeń o świecie.
Forum upada nie przez "idiotki" jak ja, tylko przez buców , jak ty.
 Którzy uważają, że matka , bez twojej cennej podpowiedzi, kupiłaby dziecku "obciachową" madpakke czy inne "nieodpowiednie" dresy czy buty. Widocznie ją tez za idiotkę uważasz, której takie rzeczy trzeba mówić. ::)
Żałosne po prostu.  ;D
PS

--- Cytat: dania_d w 31 Lip 2013, 10:38:11 ---Dobry plecak, worek na odzież sportową. Dobry dres, buty, buty do sfo, koszulki na ćwiczenia sportowe. Dobrze wyposażony piórnik, nie obciachowa madpakke, bidon. Jak blisko to podstawa rower. Bo dziecko też będzie chciało jeździć rowerem. Tu nie jest potrzebna duża wyprawka.

--- Koniec cytatu ---
U ciebie w rodzinie , oprócz butów na wf, kupowało się dziecku normalne buty specjalnie do szkoły? My, my, nie dziwię sie więc, że takie masz wyobrażenia o świecie i taki "system wartości " 8). U mnie, "w PGRze" , dzieci miały buty normalnie, całe życie, nie dostawały ich w momencie pójscia do szkoły.

psychopata:
Wy oczywiscie macie na mysli madkasse, a nie madpakke, prawda ;)
W Netto dzis byly z ksiezniczkami i autami, za jedyne 30 dkk :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej