Ogólne > Rodzina ...

Wyprawka do szpitala

<< < (5/8) > >>

aisak:

--- Cytat: psychopata w 17 Sie 2013, 23:28:24 ---O co ta awantura? Aisak, nie wrzucalas nigdy zdjec Miska na FB? Bez przesady, doprawdy...

--- Koniec cytatu ---
Psycho nie. Nie mam takiego zwyczaju. Mam prawo, czy znowu sie do wiekszosci musze dostosowac?

Awantura? No jak lubisz byc od hien wyzywany, to spokojnie sobie sluchaj dalej :)

psychopata:
O hienie to nie do mnie bylo, moglbym cos o nozycach i stole, ale mi sie nie chce ;)
To, ze nie wrzucasz zdjec Miska na FB swiadczy dobrze o Tobie, ale nie kazdy tak ma, a FB jest fajnym medium zwlaszcza, jesli rodzina rozsiana po swiecie, a w Polsce teskniacy dziadkowie ;)

aisak:

--- Cytat: psychopata w 17 Sie 2013, 23:39:10 ---O hienie to nie do mnie bylo, moglbym cos o nozycach i stole, ale mi sie nie chce ;)
To, ze nie wrzucasz zdjec Miska na FB swiadczy dobrze o Tobie, ale nie kazdy tak ma, a FB jest fajnym medium zwlaszcza, jesli rodzina rozsiana po swiecie, a w Polsce teskniacy dziadkowie ;)

--- Koniec cytatu ---
Masz racje o fejsie.

Co do hieny, nie ludz sie  :D, bylo do wszystkich "starych" bywalcow, z tym, ze nikt sie nie rzucal. Zreszta wystarczy poczytac.

Ale chyba zaczynam miec powazna alergie na powtarzajace sie argumenty ad personam osob, ktore wpadaja na forum, spluna byle czym pod nogi i zbieraja nogi za pas....

I tez nie wspomne, zapomnial wol... ;).

Ale Ty wiesz, ze to nie ad personam... tylko ku... i z zyczliwoscia  :)

Idris:

--- Cytat: aisak w 17 Sie 2013, 23:46:57 ---Masz racje o fejsie.

Co do hieny, nie ludz sie  :D, bylo do wszystkich "starych" bywalcow, z tym, ze nikt sie nie rzucal. Zreszta wystarczy poczytac.

Ale chyba zaczynam miec powazna alergie na powtarzajace sie argumenty ad personam osob, ktore wpadaja na forum, spluna byle czym pod nogi i zbieraja nogi za pas....

I tez nie wspomne, zapomnial wol... ;).

Ale Ty wiesz, ze to nie ad personam... tylko ku... i z zyczliwoscia ;)

--- Koniec cytatu ---
Asiak nie histeryzuj. Te hieny to jak juz ja , Ty i Vordi, bo to myśmy sobie żarty z Internetu robili. Urazilismy uczucia wiec nam oddano. Tyle, nie ma co kopać głębiej i stwarzać awanturę

aisak:

--- Cytat: Idris w 17 Sie 2013, 23:54:03 ---Asiak nie histeryzuj. Te hieny to jak juz ja , Ty i Vordi, bo to myśmy sobie żarty z Internetu robili. Urazilismy uczucia wiec nam oddano. Tyle, nie ma co kopać głębiej i stwarzać awanturę

--- Koniec cytatu ---
Idris nie histeryzuj, prosze i nie bagatelizuj internetu. Ja sobie z tego zartow nie robie.  Tyle przypadkow zwyrodnialstwa,  ile ja sie naogladalam w szkole, w relacjach uczniow, w ich naiwnej wierze, ze po drugiej stronie siedzi fajna kolezanka albo kolega, to uwierz, wlosy ze strachu staja deba na glowie...

Wiec prosze uprzejmie, robcie, co uwazacie, ale moja opinia jest taka i kropka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej